Keystone logo
UBIS Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan
UBIS

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Geneva, Switzerland

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Mar 2024

USD 3,900 / per semester *

diadun, Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

* Dalam talian: 39,000 CHF Kampus: 54,000 CHF sebahagian beasiswa tersedia

pengenalan

Pilihannya adalah milik anda, Geneva, Barcelona, atau kampus Global Online. Misi ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah untuk menyediakan pelajar dengan asas yang luas yang merangkumi bidang fungsi utama dalam perniagaan: perakaunan dan kewangan, pengurusan, pemasaran , dan operasi dan dengan mengembangkan kemahiran dan pengetahuan yang dapat diterapkan untuk menyelesaikan masalah di seluruh bidang ini dalam konteks perniagaan, industri, organisasi, atau agensi pemerintah.

141251_CopyofIMG_92561.JPG

Dunia menjadi semakin global setiap tahun. UBIS Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan mengajarkan perspektif perniagaan yang mantap di seluruh dunia kepada pelajar kami. Misi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah untuk menyediakan pelajar dengan asas yang luas yang merangkumi bidang fungsional utama dalam perniagaan: perakaunan dan kewangan, pengurusan, pemasaran, dan operasi dan dengan mengembangkan kemahiran dan pengetahuan yang dapat diterapkan pada masalah menyelesaikan di semua bidang ini dalam konteks perniagaan, industri, organisasi, atau agensi kerajaan.

Objektifnya adalah untuk mempersiapkan pelajar untuk melaksanakan fungsi pengurusan tahap kemasukan dalam pelbagai industri, dan untuk mengembangkan kemahiran pelajar dalam teknologi maklumat. Pelajar akan dapat memperoleh pemahaman yang jelas tentang bukan sahaja dunia perniagaan dan bagaimana ia beroperasi, tetapi juga apa yang menjadikan syarikat antarabangsa berjaya.

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan adalah program tiga tahun. UBIS BBA menawarkan pedagogi yang sangat inovatif, berdasarkan kelas siz e butik. Kami menawarkan kelas dengan pelajar dari 40+ negara - memberikan anda pengalaman antarabangsa yang unik.

<img class = " inserted-image image-element img-responsive " title = " DSC_0434 " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135983_DSC_0434.jpg " alt = " DSC_0434 " data-json = " {"author":"© Universiti Pengajian Perniagaan dan Antarabangsa "," author_url ":" "," source ":" © UBIS University of Business and International Studies "}" />

Pentauliahan:

  • EduQua
  • IACBE
  • Federation des Enterprises Romande (FER)
  • Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan (EFMD)
  • ISO 9001
  • Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi (CHEA)

Kemasukan

Kedudukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan