Keystone logo
UBIS

UBIS

UBIS

pengenalan

UBIS ialah sebuah institusi pendidikan antarabangsa yang benar-benar unik dan fokus secara profesional dengan lokasi kampus di Geneva, Switzerland, Barcelona, Sepanyol dan Kampus Dalam Talian Global yang beribu pejabat di Washington DC.

DNA UBIS terdiri daripada tiga faktor utama:

 • Pengalaman Dunia Sebenar
 • Perhatian Peribadi Untuk Setiap Pelajar
 • Perspektif Antarabangsa

UBIS menawarkan program tertumpu secara profesional daripada sijil mikro, sarjana muda, sarjana dan ijazah kedoktoran.

UBIS' profesor adalah profesional yang sangat berpengalaman. Mereka membawa ke dalam bilik darjah masalah dunia sebenar dan membedah mereka dengan mata kritikal pengalaman.

UBIS sentiasa menyesuaikan kandungan kursus dan metodologinya untuk memastikan graduan kami dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk berkembang maju dalam pasaran perniagaan dan teknologi global.

Di UBIS kami memberi perhatian kepada keperluan setiap pelajar dan menyasarkan untuk menyampaikan pengalaman pembelajaran yang diperibadikan dan diperibadikan.

Kami adalah komuniti yang benar-benar antarabangsa: UBIS ' fakulti, kakitangan dan pelajar datang dari lebih 40 kewarganegaraan yang berbeza dan dari setiap sudut dunia. UBIS juga mempunyai rangkaian kukuh universiti antarabangsa dan rakan kongsi korporat serta rangkaian Alumni yang benar-benar antarabangsa. Pada masa ini, UBIS ' Keluarga tersebar di 4 benua.

Mengapa Belajar di UBIS

 • Program akademik berkualiti tinggi yang disesuaikan dan fakulti yang sangat menyokong projek pelajar berorientasikan perniagaan individu. Saiz kelas kecil adalah kunci.
 • Fokus pada perspektif kerjaya pelajar: program yang sejajar dengan masa depan kerja; fakulti dengan pengalaman profesional, gabungan pendekatan kemahiran teknikal dan sosial.
 • Badan pelajar yang sangat pelbagai. Semester di luar negara (institusi rakan kongsi) dan/atau magang (AS, Switzerland, Sepanyol) pilihan.
 • UBIS mempunyai platform pembelajaran dalam talian terkini yang membolehkan anda belajar di luar negara atau dari keselesaan rumah anda sendiri, dan fleksibiliti untuk menyesuaikan pendidikan anda dengan jadual sibuk anda.

191618_KeystoneSaschaVonWolfersdorfnewbranding.jpg

Maklumat terperinci

Sejarah

UBIS telah diasaskan pada tahun 2006 untuk mewujudkan sebuah institusi dengan standard akademik yang tinggi dan persekitaran yang menyokong untuk pelajar yang berminat dalam kerjaya perniagaan. UBIS diakreditasi oleh IACBE, EduQua dan Suruhanjaya Perlesenan Pendidikan Tinggi di Washington DC. UBIS mempunyai rangkaian rakan akademik antarabangsa dan rangkaian alumni antarabangsa. Fakulti, kakitangan dan pelajar datang dari lebih 40 negara.

Pendidikan

Di UBIS kami membina kapasiti pelajar untuk mengemudi wilayah yang mereka mungkin tidak biasa, untuk menyesuaikan diri dengan keadaan yang berubah-ubah, untuk beroperasi dalam mod pelbagai budaya dan untuk melaksanakan projek yang akan memberi kesan positif di dunia. Kami sentiasa menyemak dan mengubah suai program dan kaedah pengajaran kami agar sejajar dengan keperluan perniagaan dan masyarakat semasa.

Penyelidikan

Penyelidikan pelajar digalakkan dan dibangunkan melalui projek capstone di peringkat sarjana muda dan tesis di peringkat sarjana dan kedoktoran. Tesis sarjana dan kedoktoran dijangka menunjukkan penyelidikan asli dan sumbangan kepada pengetahuan baharu. Kepakaran profesional fakulti adalah penting untuk mengorientasikan tesis ini kepada isu perniagaan dunia sebenar. Keaslian penyelidikan dipantau melalui pementoran rapat tesis pada peringkat penyerahan penulisan pelajar yang telah ditetapkan. Fakulti dijangka menunjukkan aktiviti penyelidikan melalui sumbangan kepada jurnal semakan rakan sebaya dan penyertaan dalam prosiding persidangan yang diterbitkan.

Prospek kerjaya

Prospek kerjaya pelajar dipertingkatkan dengan program akademik berkualiti tinggi yang sentiasa sejajar dengan masa depan kerja, oleh fakulti dengan pengalaman profesional yang luas, dengan penekanan pada kemahiran sosial (komunikasi, kerjasama, sensitiviti budaya) dan oleh ruang pelajar diberikan kepada membangunkan projek perniagaan mereka sendiri. Penonjolan yang diberikan kepada penyelidikan (projek batu permata dan tesis) yang berorientasikan isu perniagaan dunia sebenar merupakan faktor utama dalam menyediakan pelajar kami untuk berjaya. Pelajar mempunyai pelbagai peluang yang diberikan oleh persekitaran dalam talian (cth, penyertaan dalam persidangan penting, latihan amali di perniagaan, institusi antarabangsa dan NGO) dan oleh perkongsian akademik antarabangsa kami.

191611_KeystoneCristinaDima-newBranding.jpg

Perkhidmatan

Pejabat Pelajar

 • Pusat Kerjaya menasihati setiap pelajar individu ke mana hendak pergi untuk latihan. Semua pelajar dibenarkan bekerja selama 15 jam seminggu selepas 6 bulan pertama belajar di Switzerland.
 • Platform Pembelajaran Pelajar membantu mengawal gred dan bahan belajar.
 • Program dalam talian untuk pendidikan pembelajaran jarak jauh.
 • Perkhidmatan Pelajar untuk membantu dengan visa, formaliti kad kediaman, penjagaan kesihatan dan penginapan.
 • Hari orientasi untuk pelajar baharu: berkenalan dengan profesor, lawatan pemandu bandar, integrasi dengan pelajar sedia ada.
 • Persatuan Pelajar – menganjurkan acara yang menyeronokkan untuk pelajar di dalam dan di luar Geneva.

Akreditasi

192453_192406_IACBE_logo_tag_2color_RGB.png

Ciri-ciri Kampus

Pilih daripada 2 bandar berpengaruh global atau alami pendidikan anda di berbilang lokasi di seluruh dunia dengan Kampus Dalam Talian Global kami.

Geneva, Switzerland Kampus

Geneva ialah pusat kewangan terkemuka Switzerland dan menempatkan sejumlah besar agensi global, persekutuan, institusi kewangan dan syarikat multinasional, termasuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, Pertubuhan Perdagangan Dunia, UBS, Jawatankuasa Olimpik Antarabangsa dan Thomson Reuters. Dengan empat bahasa rasmi dan penduduk yang terdiri daripada lebih 190 negara, Geneva, Switzerland ialah hab utama untuk perniagaan & hubungan antarabangsa.

Barcelona, Kampus Sepanyol

Barcelona adalah sebuah bandar yang pelbagai yang penuh dengan prospek dan peluang yang menarik. Tiada saat yang membosankan di Barcelona dengan 68 taman, 55 muzium, aktiviti luar dan hampir 5km pantai berpasir. Bandar ini merupakan satu komuniti antarabangsa yang besar, dengan lebih 179 kewarganegaraan diwakili, dan menawarkan sambutan hangat kepada semua orang daripada pelajar hingga ekspatriat, yang semuanya ingin memanggil tempat ini sebagai 'rumah'. Barcelona mungkin bandar yang paling terkenal dengan tradisi seni dan budayanya yang kaya, tetapi ia juga merupakan tempat perniagaan antarabangsa yang semakin penting, menjadi destinasi utama untuk permulaan dan inovasi teknologi.

Kampus Dalam Talian Global

Alami seluruh dunia dari rumah anda. Pendidikan dalam talian menawarkan pelajar dan fleksibiliti profesional perniagaan dan pelbagai faedah. Manfaatkan persekitaran pembelajaran tak segerak untuk fleksibiliti, waktu pejabat maya yang disediakan dalam semua kursus untuk sokongan individu dan unik, perkhidmatan sokongan pelajar untuk bantuan di luar bilik darjah, fakulti yang benar-benar global dan banyak lagi sebagai pelajar UBIS Kampus Global kami menghimpunkan manusia, budaya dan idea inovatif dari seluruh dunia.

  Kemasukan

  Pasukan Kemasukan Global kami yang berbakat bertemu dengan calon secara individu untuk membincangkan matlamat kerjaya dan pendidikan untuk memastikan bahawa UBIS sangat sesuai. Kami menilai calon secara individu berdasarkan kekuatan keseluruhan profil mereka. Pemacuan dan pemikiran anda adalah penunjuk penting kejayaan anda di sini, dan kami menghargainya sama seperti pencapaian terbukti anda.

  Kami menerima permohonan secara bergulir dengan keutamaan diberikan kepada mereka yang memohon mengikut tarikh akhir kami.

  Biasiswa dan Pembiayaan

  • Biasiswa Kejayaan Pelajar
  • Biasiswa Berasaskan Merit

  Wakil Kemasukan anda akan berbincang dengan anda secara terperinci mengenai biasiswa dan pilihan pembiayaan yang tersedia.

  <span translate="no">UBIS</span> Peringkat MBA Peringkat 1 - Majalah CEO

  UBIS MBA disenaraikan di peringkat teratas program MBA Global oleh Majalah CEO

  Kedudukan

  Akreditasi & Kedudukan

  • #7 pada Kedudukan MBA Global Majalah CEO 2020/2021
  • Tahap Satu pada Kedudukan MBA Global Majalah CEO 2022
  • Kedudukan WURI 2021 - Universiti Dunia dengan Mobiliti & Keterbukaan Pelajar
  • Kedudukan WURI 2021 - Universiti Dunia dengan Impak Nyata
  • EduQua
  • Federation des Enterprises Romande (FER)
  • Yayasan Eropah untuk Pembangunan Pengurusan (EFMD)
  • Majlis Akreditasi Pengajian Tinggi (CHEA)
  • UBIS telah diluluskan untuk Akreditasi Suruhanjaya Pembelajaran Pengajian Tinggi di Washington DC

  Lokasi

  • Geneva

   Avenue Blanc,46, 1202, Geneva

  • Geneva

   Geneva, Switzerland

   Soalan