Keystone logo
University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

pengenalan

University of Arkansas - Fort Smith ( UAFS ) menawarkan persekitaran pembelajaran yang kaya dan bertenaga. Saiz kelas yang kecil membolehkan pelajar berkolaborasi dengan profesor dan rakan sebaya mereka dan membina hubungan profesional seumur hidup dengan fakulti yang pakar dalam bidangnya.

University of Arkansas - Fort Smith bertujuan untuk membina reputasinya sebagai destinasi serantau untuk pendidikan berkualiti tinggi dan berpatutan, di mana pelbagai pelajar dan fakulti bercita-cita maju dan unggul.

University of Arkansas - Fort Smith menawarkan ijazah sarjana muda dan bersekutu, ijazah sarjana, dan program sijil, semuanya bertujuan untuk mempersiapkan pelajar untuk meneroka, berinovasi, dan bersaing dalam tenaga kerja global. Fokus yang disengajakan pada pilihan kursus petang, hujung minggu, dan dalam talian yang semakin meningkat telah memberikan lebih banyak akses kepada pelajar dewasa, pelajar bekerja sepenuh masa, dan pelajar tentera dan veteran.

Dengan kemudahan pembelajaran di kampus dan digital yang canggih, instrumen latihan standard industri, dan teknologi penyelidikan canggih, The University of Arkansas - Fort Smith menawarkan kepada pelajar pendidikan terkini yang fokus pada masa depan.

Lokasi

Lokasi
  • Fort Smith

    Grand Avenue,5210, 72904, Fort Smith

    Soalan