Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

pengenalan

Menggabungkan Sejarah dan Tradisi di UK Dengan Kekuatan Amerika Syarikat Dan Masa Depan yang Asia

Menggabungkan Sejarah dan Tradisi di UK Dengan Kekuatan Amerika Syarikat Dan Masa Depan yang Asia UK dan Amerika Syarikat telah kuasa ekonomi dunia selama beratus-ratus tahun. perniagaan antarabangsa lalu dan semasa telah, dan akan terus dipengaruhi oleh kedua-dua negara. Walau bagaimanapun, Asia adalah masa depan, dengan ekonomi yang berkembang pesat dan lebih separuh daripada penduduk dunia.

Jadi mungkin ia mengambil perkongsian antara Amerika Syarikat dan universiti-universiti Asia untuk mewujudkan program benar-benar berwawasan yang menggabungkan kekuatan ketiga-tiga wilayah ke dalam satu program empat tahun pengajian.

Lamar University di Texas, Amerika Syarikat dan Kolej Teknologi Siam di Thailand kini telah berbuat demikian dengan Program Ijazah Tri-Continent.

Ramai orang impian untuk belajar di luar negara, terutamanya di Amerika Syarikat atau UK. Amerika dan England menawarkan beberapa yang terbaik kelayakan pendidikan tinggi di dunia. Walau bagaimanapun, ia bukan mudah. Apabila anda mengambil kira isu-isu visa, penguasaan bahasa dan terutamanya WANG, impian mendapat ijazah dari Amerika Syarikat atau UK sering menjadi mimpi ngeri.

Bukankah lebih baik untuk mendapatkan pendidikan yang terbaik, di lokasi di mana mendapat visa anda adalah cepat dan mudah dan kos sara hidup yang rendah? Yang tidak pada mulanya memerlukan TOEFL atau IELTS skor untuk memulakan belajar? Di mana yuran pengajian yang berpatutan untuk anda: mendapat sebuah universiti Amerika Syarikat dan ijazah sarjana muda universiti Thai, serta UK nasional diterima diploma pengurusan kanan, kira-kira 10% daripada kos apa yang hanya satu tahun di universiti-universiti Amerika Syarikat yang lain akan menjadi?

Jawapannya, sudah tentu, adalah untuk entah bagaimana mendapatkan kelayakan universiti tinggi daripada ketiga-tiga: Amerika Syarikat, UK dan Asia .. dan hanya empat tahun pengajian. Tri-Continent Program Ijazah Sarjana Muda membolehkan anda untuk mendapatkan kelayakan universiti anda daripada ketiga-tiga benua, dengan tuisyen dan hidup kos yang paling berpatutan boleh didapati. Membuat impian anda ... realiti!

Hanya Tri Benua Programs dunia

Dunia sedang mengecut dan semua orang pergi antarabangsa. Mendapatkan tiga kelayakan perniagaan dalam program yang sama, dari Amerika Syarikat, United Kingdom dan Thailand.

Lokasi

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Soalan