Keystone logo
Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

pengenalan

Dengan akreditasi dan fakulti yang dihormati, Trevecca telah membantu membangunkan minda pelajar dari seluruh dunia selama lebih daripada 120 tahun. Terletak di tengah-tengah Nashville, fakulti dan kakitangan Trevecca memberi tumpuan untuk menyediakan pelajar untuk kehidupan kepimpinan dan perkhidmatan. Ditubuhkan pada 1901, Trevecca komited kepada pendidikan holistik, menggalakkan pelajar berkembang dari segi intelek, sosial, emosi, fizikal dan rohani.

Trevecca menawarkan kelas di kampus utama serta dua kampus satelit di Middle Tennessee dan kelas dalam talian di seluruh dunia. Dengan pelajar dari 47 negeri dan 39 negara, Trevecca menawarkan 20 ijazah bersekutu, 81 jurusan sarjana muda, 25 program sarjana dan tiga program kedoktoran serta program kepakaran dan sijil.

Akademik

Dapatkan ijazah yang sangat dihormati dalam komuniti berpusatkan Kristus yang komited untuk kejayaan anda. Pada Trevecca , anda akan mencapai matlamat pendidikan anda sambil memperdalam kepercayaan dan pandangan dunia anda. Badan fakulti dan kakitangan Kristian yang berbilang mazhab, tanpa maaf, membenarkan pelajar memahami perspektif orang lain sambil turut mengembangkan diri mereka.

  • Diakreditasi oleh Persatuan Kolej dan Sekolah Selatan
  • Nisbah pelajar-guru 19:1
  • 94% fakulti dengan ijazah tertinggi dalam bidang mereka

Komuniti

Kami percaya bahawa iman harus menjadi pusat segala-galanya. Itulah sebabnya, sebagai universiti, kami berkumpul beberapa kali seminggu untuk menyembah, belajar, memuji, dan berkembang di gereja. Kali ini membolehkan pelajar, kakitangan, dan fakulti kita bersatu dalam persekutuan untuk memperdalam hubungan mereka dengan Kristus dan satu sama lain.

  • 9 kementerian kampus
  • 47 peluang kapel setiap semester
  • Lawatan misi antarabangsa tahunan

Misi

Trevecca Nazarene University ialah komuniti Kristian yang menyediakan pendidikan untuk kepimpinan dan perkhidmatan.

Kampus kami

Kampus utama kami adalah rumah kepada lebih daripada 1,000 pelajar dan mempunyai banyak tawaran. Dari kedai kopi dan restoran ke kemudahan rekreasi dan Auditorium Benson, terdapat tempat untuk melepak, beraktiviti, menjamu selera atau menonton pertunjukan. Selalu ada sesuatu yang berlaku di belakang rumah kami.

Bandar kita

Anda akan menemui Trevecca di tengah-tengah Nashville, hanya satu batu dari daerah pusat bandar yang meriah dan pelajar dikelilingi oleh sejarah yang kaya serta peluang untuk belajar, berkembang dan berkhidmat. Peluang sukarelawan di luar kampus membolehkan pelajar melihat bandar dari perspektif yang berbeza dan membantu menyinari cahaya Tuhan di kawasan yang berbeza. Meneroka persekitaran bandar yang mengujakan, daripada Music Row ke mendaki air terjun ke Opry Mills, anda pasti akan temui tempat yang anda suka meluangkan masa.

Kemasukan

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Nashville

    333 Murfreesboro Pike, 37210, Nashville

Soalan