Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

pengenalan

Peralihan kepada Masyarakat Mampan Bermula dengan Anda

Tomorrow University of Applied Sciences pertama yang terpencil * membolehkan pelajar membina kemahiran abad ke-21 yang diperlukan dalam bidang kemampanan, keusahawanan dan teknologi melalui pendekatan revolusioner kami terhadap pendidikan. Kami sedang membina komuniti individu yang diperkasa dan berhubung yang kami amat percaya akan mencipta masa depan yang lebih cerah dan lebih mampan. Kejayaan mereka adalah misi kami, impak mereka adalah ukuran kami.

Kami Memperkasa dan Mendidik Pembuat Perubahan Masa Depan

Kami menggabungkan pembelajaran sains dan teknologi terkini, untuk mencipta pengalaman pembelajaran yang fleksibel, boleh diakses dan berkesan yang melengkapkan pelajar dengan bahan utama kami untuk kesan — tujuan, keupayaan dan komuniti.

Melalui pembelajaran berterusan, aplikasi dan penciptaan kolaboratif, kami memupuk minda pertumbuhan dan efikasi kendiri untuk mengembangkan lingkaran pengaruh pelajar kami dan mengubah mereka menjadi agen perubahan yang yakin. Matlamat kami adalah untuk mempercepatkan peralihan kepada masyarakat yang lebih mampan dengan merevolusikan pendidikan untuk belajar secara berbeza dan berkembang tanpa had untuk meninggalkan warisan yang berkekalan di dunia.

Mengapa belajar dengan ToU?

Tomorrow University of Applied Sciences * ialah institusi pilihan untuk pendidikan dalam kemampanan, keusahawanan dan teknologi. Pendekatan revolusioner kami terhadap pendidikan akan membantu anda membuat impak masyarakat yang berpanjangan semasa mengikuti ijazah sarjana muda atau sarjana dari mana-mana sahaja di dunia.

Boleh Dicapai & Fleksibel Secara Global

Platform pembelajaran jarak jauh pertama kami menjadikan pendidikan boleh diakses dari mana-mana sahaja anda berada dan memberikan fleksibiliti untuk belajar tanpa mengira komitmen profesional dan peribadi anda. Belajar dari mana sahaja anda berada pada bila-bila masa anda mahu melalui platform mudah alih kami.

Pendekatan Baru untuk Pembelajaran

Belajar dengan melakukan. Falsafah pembelajaran kami tidak memerlukan pembelajaran luar talian dalam talian. Dengan kaedah pembelajaran berasaskan cabaran kami, anda akan mendapat pengalaman praktikal menyelesaikan masalah terbesar dunia kami melalui aplikasi praktikal di bawah bimbingan pakar dan pemimpin industri.

Rangkaian Global Bertaraf Dunia

Komuniti global rakan kongsi dan mentor sedia untuk anda. Mereka sudah membuat perubahan dalam kemampanan, keusahawanan dan teknologi, dan akan membantu anda melakukan perkara yang sama. Mereka adalah rakan sebaya anda dan mentor anda, bersama-sama dengan kohort pelajar antarabangsa anda.

Dengan kemahiran, alatan dan rangkaian yang betul, kita boleh mengubah masa depan kita — dan dunia kita.

  • Cipta hari esok yang lebih baik mulai hari ini. Dapatkan akses kepada alatan dan rangkaian yang diperlukan untuk berjaya dalam inovasi yang mampan.
  • Jauh dahulu dan fleksibel. Belajar dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda mahu. Gabungkan kerja dan belajar.
  • Belajar dalam kumpulan kecil dan sepaham. Bina komuniti dan dapatkan akses kepada rangkaian sepanjang hayat.

Prinsip Pembelajaran Kami

Didorong oleh misi

Kami adalah komuniti pelajar yang sentiasa belajar. Kami telah merangka program dan kurikulum kami untuk berubah mengikut peredaran masa. Anda akan memilih daripada pelbagai cabaran semasa program yang diilhamkan oleh senario yang terdapat dalam dunia keusahawanan dan perniagaan untuk diselesaikan dan ditakluki. Sepanjang cabaran, anda akan menggunakan, mencipta dan menguasai kecekapan yang diperlukan untuk hari esok yang lebih baik. Anda akan membangunkan kecekapan yang dicari oleh majikan melalui pembelajaran aktif dan pengalaman dengan bantuan rakan sebaya dan mentor yang telah menghadapi cabaran sebenar ini sendiri.

Fleksibel

Semua program kami adalah jauh sepenuhnya. Dalam model pembelajaran kami, masa untuk menunjukkan kecekapan dalam bidang subjek tertentu adalah fleksibel manakala jangkaan untuk menguasainya adalah tetap. Anda akan mengharungi cabaran dan bukannya kursus tradisional dan membina kecekapan dalam masa nyata untuk mempertimbangkan keperluan proses pembelajaran individu setiap orang.

Peribadi

Teknologi kami membimbing anda melalui program ini, menyesuaikan diri dengan keperluan anda dan memberi maklum balas dari awal hingga akhir. Matlamat anda sebagai pelajar dalam program dan pemahaman tentang kecekapan teras disesuaikan secara individu pada apl, menjadikan pengalaman pembelajaran anda unik sebagai milik anda. Anda akan melihat rekod visual kemajuan pembelajaran anda sepanjang pengajian anda, menjadikannya mudah untuk kekal fokus pada hasil yang anda inginkan.

Berdayakan diri

Kami menggunakan 'belum' sebagai penanda aras apabila pelajar masih belum membuktikan penguasaan sesuatu cabaran atau kecekapan. Daripada gagal dalam subjek atau cabaran, anda diberi peluang untuk menunjukkan pengetahuan anda sehingga penguasaan. Anda boleh menyerahkan kerja anda sehingga pengulas dan pakar percaya anda memahami sepenuhnya konsep yang dipilih. Kegagalan tidak wujud di ToU, tetapi sentiasa ada ruang untuk penambahbaikan.

Sosial

Kami membolehkan pelajar membina perhubungan bermakna yang membawa kepada pengalaman pembelajaran jauh pertama yang kaya, menarik dan berkesan. Bersama kohort, mentor dan komuniti global anda yang luas, anda akan kekal berhubung dan terlibat melalui sesi langsung, perbincangan kursus dan acara biasa. Kaedah pembelajaran berasaskan cabaran kami menggalakkan kerjasama dan maklum balas 360° daripada semua peserta, rakan sebaya kepada mentor dan sebaliknya, pada setiap masa.

*Universiti Esok ialah Universiti Sains Gunaan yang diiktiraf sepenuhnya dan diiktiraf negeri

Testimoni Pelajar

Soalan