Keystone logo
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

pengenalan

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) adalah institusi pengajian tinggi Hong Kong dengan perbezaan. Ditubuhkan pada tahun 2012, THEi adalah ahli Majlis Latihan Vokasional. Dengan input industri yang ketara, kami menawarkan program ijazah yang berorientasikan secara profesional dan profesional. Menekankan "Pembelajaran Bersepadu Kerja", kami berhasrat untuk membangunkan para pelajar ke dalam profesional yang bersedia bekerja dengan kemahiran dan pengetahuan yang mereka boleh memohon kepada dunia nyata.

Program kami mempunyai sambungan industri yang kuat. Pelajar mempunyai banyak peluang untuk menyertai program latihan di firma tempatan atau antarabangsa. Pengalaman kerja yang sebenar memberikan para pelajar dengan trend industri terkini dan membolehkan mereka menjadi satu langkah di hadapan graduan ijazah lain. Dalam tenaga kerja, graduan THEi telah dipuji secara meluas oleh majikan untuk praktikal dunia sebenar mereka. Akibatnya, graduan THEi mempunyai kadar penggajian sebanyak 93% pada tahun 2017.

THEi juga telah menubuhkan beberapa perkongsian dengan beberapa universiti terkenal di seluruh dunia dari seluruh dunia. Kami percaya hubungan ini memberi manfaat kepada pelajar kami melalui pertukaran, lawatan belajar dan pembelajaran berasaskan projek. Kami komited untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai peluang pembelajaran.

Kami menawarkan lebih daripada 20 program sarjana muda untuk graduan sekolah menengah. Program ini dibangunkan dengan kerjasama industri yang rapat, dengan banyak bidang khusus: Reka Bentuk dan Alam Sekitar, Pengurusan dan Hospitaliti dan Sains dan Teknologi. Lulusan sekolah menengah sangat mengalu-alukan untuk meneroka peluang pembelajaran dan pembangunan mereka dengan THEi dan menjadi berbeza.

Lokasi

 • Hong Kong

  THEi Kowloon Tong Campus 30 Renfrew Road, Kowloon Tong

  • Hong Kong

   THEi Kowloon Tong Campus 20A Tsing Yi Road, Tsing Yi Island, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

   Soalan