Keystone logo
The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

pengenalan

Mari berubah

Mari berubah. Anda. Kami. Dunia. Inilah mesej kami di The University of Applied Sciences (THUAS).

Kami mahu memperkasakan pelajar kita untuk mengubah dan memperbaiki dunia yang mereka hadapi, tetapi ini hanya boleh berlaku jika kita bekerjasama - jika kita berubah dan berubah.

Kita sentiasa perlu menerapkan perspektif dan penyelesaian baru untuk menyelesaikan cabaran masa kini dan masa depan. Kami akan menemui jawapan dengan lebih cepat jika kami bersedia untuk berkongsi dan mengaplikasikan pandangan, kemahiran dan kaedah masing-masing.

Warganegara global

Kami menggalakkan pelajar, pensyarah dan rakan-rakan kami untuk membangunkan masyarakat global yang berfikiran terbuka - untuk berdiri teguh dalam keyakinan mereka sendiri dan menghadapi dunia. Kami menyedari bahawa komitmen profesional kami sendiri membuat perbezaan dan kami harus bekerjasama untuk membangun dan menerapkan penyelesaian kreatif.

THUAS adalah persekitaran yang selamat dan selamat di mana kita boleh membangunkan dan berinovasi sebagai warga global - untuk berkumpul untuk berkongsi dalam pembangunan, rangkaian dan amalan. Ini adalah bagaimana kita merancang untuk membentuk dan mengubah dunia yang kita hidup, sementara kita mengembangkan pengetahuan dan kemahiran kita sendiri.

"Orang yang tegas dalam keyakinan mereka sendiri dan menghadapi dunia."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Bagaimana kita melakukan ini?

Pensyarah, rakan kongsi dan 26,000 pelajar kami dari hampir 150 negara yang berbeza berdedikasi untuk perkembangan ini setiap hari. Sikap global yang inovatif kami ditunjukkan dalam kurikulum dan tujuh tema utama kami: Keselamatan Siber, Pembelajaran Global dan Inklusif, Operasi Digital dan Kewangan, Misi Zero, Inovasi Kesihatan, Tadbir Urus Global dan Tadbir Urus Peralihan Bandar. Kami juga bekerjasama rapat dengan lebih 300 rakan kongsi pertukaran dari lebih daripada 50 negara, dari Brazil dan China ke Australia, Amerika Syarikat dan beberapa negara Eropah.

Platform yang ideal

The Hague adalah lokasi yang sempurna untuk menjadi warganegara global. Ia adalah Bandaraya Perdamaian dan Keadilan Antarabangsa - jantung politik dan kebudayaan Belanda. Ia adalah rumah kepada Istana Keamanan, Mahkamah Keadilan Antarabangsa, Binnenhof (parlimen), 115 kedutaan, multinasional seperti Shell, Siemens dan ING serta banyak NGO antarabangsa.

Jadi, mari berubah. Anda. Kami. Dunia.

Ini adalah nilai-nilai yang mendorong kita

Penasaran
Menyambung
Merawat
Kami ingin tahu, bercita-cita tinggi dan giat. Kami berminat untuk menyumbang dengan pemikiran kritikal. Kami melabur dengan ketara dalam rangkaian kami untuk mengembangkan pemahaman baru bersama-sama. Kami berdedikasi dan kami mengambil berat tentang pertumbuhan peribadi anda.

Jika anda sedang mencari program ijazah sarjana muda, maka anda telah datang ke tempat yang betul di THUAS. Kami mempunyai lebih daripada 65 program ijazah sarjana muda yang berbeza mengikut jenis dan panjang. Kebanyakan mereka adalah program empat tahun, walaupun ada yang boleh dipendekkan hingga tiga tahun belajar. Sebilangan besar diajar dalam bahasa Inggeris. Varian yang paling sesuai untuk anda bergantung kepada pilihan anda dan pendidikan terdahulu. Pada akhir perjalanan anda, anda akan dianugerahkan ijazah sains pengajian universiti.

Lokasi

  • The Hague

    Johanna Westerdijkplein,75, 2521 EN, The Hague

Soalan