Keystone logo
The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

The College At Brockport State University Of New York

pengenalan

60963_commencement.jpg

Ditubuhkan pada tahun 1835, Kolej di Brockport adalah kolej awam kolej awam yang diiktiraf empat tahun yang memberi tumpuan kepada kejayaan pelajar. Kami berbangga dengan kualiti akademik kami dan nilai yang luar biasa.

Brockport adalah institusi awam yang diiktiraf, terpilih dan diiktiraf secara nasional. Kami adalah kampus SUNY yang terlibat dan salah satu kampus kolej yang paling terlibat di negara ini.

Akauntabiliti Institusi

Diakreditasi oleh Suruhanjaya Pertengahan Negeri di Higher Education, The College di Brockport memastikan keberkesanan dan akuntabilitas institusi melalui pelbagai kantor, sistem, dan hubungan.

Kepelbagaian dan Rangkuman

Pejabat Kepelbagaian, bersama-sama dengan Jawatankuasa Kepelbagaian Kollegewide, membimbing usaha untuk berkomunikasi dengan komuniti College Brockport yang komitmen terhadap kepelbagaian dan ekuiti; membangun dan memantau Rancangan Kepelbagaian Kolej; menyediakan dan menganalisis laporan untuk memantau kejayaan kami; dan mengonsepkan dan memupuk kepelbagaian sebagai keutamaan institusi dan pendidikan.

Alumni & Kawan

Rangkaian Brockport termasuk lebih daripada 90,000 alumni yang tinggal di seluruh dunia. Kami mempunyai lebih daripada 8,000 pelajar; beratus-ratus fakulti semasa, bekas kakitangan, emeriti dan pesara; dan banyak rakan lain, seperti keluarga, syarikat dan yayasan. Menjaga semua rakan kongsi utama yang berkaitan dengan Brockport hari ini adalah tumpuan berterusan Kolej.

Sokongan Kami

Usaha Brockport untuk mendapatkan sokongan kewangan, akademik, magang dan pengalaman untuk pelajar-pelajar kita dari rangkaian alumni dan keluarga mereka akan memastikan Kolej berkembang maju selama beberapa dekad. Anda sentiasa boleh membantu!

Lokasi

  • Rochester

    350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Soalan