Keystone logo
Tabor College

Tabor College

Tabor College

pengenalan

Selama lebih dari satu abad, Tabor College telah mempengaruhi kehidupan ribuan orang. Di Tabor College , kami berusaha untuk mempersiapkan orang untuk kehidupan belajar, bekerja, dan melayani untuk Kristus dan kerajaan-Nya. Misi ini dicapai dengan memberi pelajar pendidikan Kristian. Inilah yang membezakan kita dan mendorong pertumbuhan dan kekuatan yang kita hargai di Tabor College .

Nilai-nilai teras yang mempengaruhi misi dan visi Tabor College merangkumi komitmen untuk berpusat pada Kristus dalam semua aspek kehidupan, semangat untuk belajar, promosi perkhidmatan kepada orang lain, dan penglibatan yang bermakna dalam aktiviti perguruan dan komuniti. Pelajar digalakkan untuk meraikan dan mengetahui siapa mereka melalui pelbagai kumpulan dan aktiviti, termasuk pelajaran Alkitab, kesenangan di kediaman, kapel, dan acara khas yang dirancang sepanjang tahun. Tabor direka untuk cara anda suka hidup dan cara anda suka beribadah.

Tujuan Tabor adalah untuk mempromosikan pembelajaran. Kami menyedari bahawa pembelajaran berlaku dalam suasana tidak formal, di dalam kelas, dan pengalaman lapangan yang teratur. Matlamat kami adalah untuk mengembangkan pelajar yang berpendidikan luas, cekap, dan berpengetahuan luas, yang merangkumi kegembiraan belajar.

Tabor College diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan mengikuti Open Pathway untuk pentauliahan.

Lokasi

  • Hillsboro

    South Jefferson Street,400, 67063, Hillsboro

    Soalan