Keystone logo
© ©Susquehanna University
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

pengenalan

Pelajar kami berkembang maju, dan anda juga akan berkembang, kerana anda dibimbing oleh profesor yang pakar dalam bidang mereka dan guru yang luar biasa. Kerja kursus di Susquehanna adalah sengit — anda akan menikmati perhatian yang diperibadikan daripada fakulti anda kerana mereka membantu anda mempelajari dan mengembangkan kemahiran yang anda perlukan untuk bersedia untuk bekerja dan/atau sekolah siswazah.

Banyak sekolah bercakap tentang belajar di luar negara tetapi di Susquehanna, semua orang melakukannya. Kami diiktiraf secara nasional atas komitmen kami terhadap pengalaman global dan kecekapan budaya melalui program Peluang Global (GO) inovatif kami.

Misi

Kami mendidik pelajar untuk kehidupan yang produktif, kreatif dan mencerminkan pencapaian, kepimpinan dan perkhidmatan dalam dunia yang pelbagai, dinamik dan saling bergantung.

Akademik

Anda akan memilih daripada lebih daripada 100 jurusan dan bawah umur, serta program pra-profesional dan program penghormatan antara disiplin.

Sekolah Seni, Sekolah Kemanusiaan, Sekolah Sains Semula Jadi & Sosial dan Sekolah Perniagaan Sigmund Weis yang diiktiraf AACSB menawarkan ijazah Sarjana Muda Sastera, Sarjana Muda Sains dan Sarjana Muda Muzik.

Anda akan mendapat manfaat daripada fakulti kami yang luar biasa dan kelas kecil yang memudahkan penyertaan. Kurikulum inovatif kami menggalakkan keluasan dan kedalaman kajian sambil anda membangunkan set kemahiran anda, dan penyertaan dalam program Peluang Global kami membangunkan kecekapan budaya anda.

Pada dasarnya, dunia terbuka kepada anda apabila anda memilih Susquehanna University .

Susquehanna ialah sebuah institusi yang bertauliah, bukan untuk keuntungan yang bermaksud bahawa program kami diperakui dan diiktiraf untuk kecemerlangannya. Akreditasi kami termasuk Persatuan untuk Memajukan Sekolah Perniagaan Berkolej (AACSB International), Persatuan Sekolah Muzik Kebangsaan (NASM), Persatuan Kimia Amerika dan Suruhanjaya Pendidikan Tinggi Negeri Tengah. Kami juga merupakan ahli Kumpulan Annapolis, sebuah organisasi kolej seni liberal terkemuka negara.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Selinsgrove

    University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

Soalan