Keystone logo
Stott's College

Stott's College

Stott's College

pengenalan

Walaupun pada hakikatnya Kolej Stott ditubuhkan pada 1883 (Sebelum trem Melbourne yang terkenal dan sebelum 'The Big Australian', BHP), ia telah menjadi ujian masa dan telah berkembang sejak 134 tahun lalu sebagai Pembekal pendidikan swasta yang berkualiti, Mencabar dirinya untuk menjadi relevan dalam memenuhi keperluan industri dan pelajar yang sentiasa berubah.

Stott Telah menyampaikan Program VCE Sejak tahun 2001, dan pada tahun 2006 telah didaftarkan dan diakreditasi sebagai a Pembekal Pendidikan Tinggi untuk menyampaikan Program Sarjana Muda dalam Perniagaan, Sarjana Muda Perakaunan Perniagaan DAN Pengurusan Perkhidmatan Komuniti Sarjana Muda Perniagaan.

Stott's Secondary Menduduki ranking 203 yang luar biasa daripada semua sekolah menengah di negeri ini Victoria. Kami berbangga dengan pencapaian pelajar kami.

Pendidik berkualiti yang baik Adalah kritikal untuk kejayaan akademik, dan pengajaran yang baik adalah banyak tentang penjagaan dan sokongan. Kakitangan akademik kami memberikan kecemerlangan dalam pengajaran, dan kami serius mengenai perkhidmatan pelajar dan kaunseling kami, kedua-dua kaunseling bahasa akademik dan pertama.

Stott Tetap berpegang pada tradisi lulusan yang siap bekerja, dan Pengakuan Pendidikan telah mempekerjakan graduan kami dalam bidang akuntansi, perkhidmatan pelajar dan pengurusan. Kami berbangga untuk menjadi perniagaan yang berjaya menjalankan program perniagaan dan menarik perkongsian industri.

Kolej Stott Mempunyai kedua-duanya YURAN-HELP Status dan VET YURAN-HELP Status untuk membantu pelajar kami dalam pinjaman untuk kajian akademik mereka.

Stott Juga layak untuk Pembiayaan Kemahiran Victorian untuk kursus Sijil dan Diploma Untuk kursus yang layak dan untuk pelajar yang layak.

Kolej Stott Memenuhi piawaian jaminan kualiti yang ketat dalam pentadbiran, penyampaian, kakitangan, kemudahan, pemasaran, dan pengurusan kewangannya. Kolej StottOperasi dikawal selia oleh Agensi Kualiti dan Piawaian Pendidikan Tertiari, Yang Agensi Kemahiran dan Kualiti Australia, Dan juga Pihak Berkuasa Pendaftaran dan Kelayakan Victoria.

Lokasi

 • Melbourne

  Melbourne Campus: 168 Exhibition Street, VIC 3000, Melbourne

  • Sydney

   Sydney Campus: 60 Hickson Road, NSW 2000, Sydney

   Soalan