Keystone logo
STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

pengenalan

Amalan - teori - kecekapan

Pengurusan Sukan, Pengurusan Kebudayaan, Pengurusan Hotel dan Pelancongan dan kajian Pengurusan Antarabangsa di STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg menawarkan kursus orientasi antarabangsa. Di sini anda boleh mengkaji pengurusan kebudayaan, pengurusan sukan, pengurusan hotel dan pelancongan serta pengurusan antarabangsa di Freiburg dalam persekitaran pembelajaran profesional. Sekolah Perniagaan ISW ​​Freiburg adalah institut pemindahan Universiti Steinbeis yang diluluskan negeri Berlin.

Kursus yang ditawarkan oleh universiti Steinbeis Transfer Institute ISW Business School Freiburg SHB termasuk "Leisure Management" dengan fokus pada:

  • Pengurusan budaya antarabangsa
  • Pengurusan sukan antarabangsa
  • Pengurusan hotel dan pelancongan

serta kursus pengajian dalam Pentadbiran Perniagaan:

  • Pengurusan Antarabangsa dan Kompetensi Antara Budaya (tambahan pekerjaan)
  • Pengurusan Antarabangsa dan Kompetensi Antara Budaya (Sepenuh masa)

Pengurusan budaya antarabangsa: klasik dan avant-garde pada masa yang sama

Mempelajari pengurusan budaya antarabangsa bermakna mempelajari hubungan yang rumit antara budaya, perniagaan dan masyarakat dan menjalankan perniagaan dalam arti nilai dan matlamat yang berorientasikan budaya. Idea pengantaraan budaya selalu datang terlebih dahulu. Jika anda mengkaji pengurusan budaya dengan kami, kami akan menyediakan anda secara optimum untuk bidang profesional masa depan anda.

ISW adalah institut pertama di Eropah pada tahun 1998 yang menawarkan "Pengurusan Budaya Antarabangsa" sebagai pendidikan awal. Dengan pengalaman dan rangkaian graduannya di seluruh dunia, ISW adalah di barisan hadapan dalam menyediakan program sarjana seperti itu.

Program Ijazah dalam sektor hotel dan pelancongan: masih banyak permintaan

Sesiapa sahaja yang mencari kursus ijazah di hotel

Mempelajari pengurusan sukan antarabangsa: lebih daripada sekadar sukan

Industri sukan dan riadah adalah industri dengan prospek kerjaya yang sangat baik dan ramalan pertumbuhan yang selamat. Sebagai graduan pengurusan sukan dengan ijazah sarjana muda, banyak pintu terbuka kepada anda, contohnya dalam persatuan sukan, pejabat sukan, persatuan sukan persendirian dan awam atau dalam pameran perdagangan dan kongres perdagangan. Kejayaan bercakap untuk dirinya sendiri: Hampir semua graduan yang mempelajari pengurusan sukan antarabangsa di syarikat kami mencari pekerjaan yang menjanjikan di seluruh dunia.

Tidak kira jika anda sedang mencari sebuah hotel

Lokasi

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Soalan