Keystone logo
St. Mary's College of Maryland

St. Mary's College of Maryland

St. Mary's College of Maryland

pengenalan

Sebagai Kolej Kepujian Awam Nasional, St. Mary's College of Maryland menawarkan pendidikan seni liberal sarjana muda dan pengalaman di kolej kecil seperti yang terdapat di kolej swasta yang luar biasa. St Mary's College berkongsi ciri khas institusi swasta: fakulti yang cemerlang, pelajar berbakat, standard akademik yang tinggi, kurikulum yang mencabar, kelas kecil, rasa komuniti, dan semangat penyelidikan intelektual. Tetapi sebagai institusi pengajian tinggi negeri, St Mary's College juga komited terhadap cita-cita kemampuan, aksesibilitas, dan kepelbagaian. Dengan menggabungkan kebajikan pendidikan awam dan swasta ini, St. Mary's College menyediakan alternatif yang unik untuk pelajar dan keluarga mereka.

St Mary's College of Maryland dinamakan sebagai tanda: ibu kota abad ke-17 Maryland. Lokasi tepi laut yang menakjubkan berada di tengah-tengah wilayah Chesapeake Bay. Kampus ini terletak 75 batu di tenggara Washington, DC dan 97 batu di selatan Baltimore.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Saint Marys City

    College Drive,47645, 20686, Saint Marys City

    Soalan