Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
St. John Fisher University

St. John Fisher University

St. John Fisher University

pengenalan

Universiti ini terdiri daripada lima sekolah: Sekolah Seni dan Sains; Sekolah Perniagaan; Sekolah Pendidikan Ralph C. Wilson, Jr.; Sekolah Kejururawatan Wegmans; dan Sekolah Farmasi Wegmans. Setiap Sekolah diakreditasi oleh badan akreditasi serantau, kebangsaan dan/atau antarabangsa. Fisher menyediakan anda untuk menghadapi cabaran dunia yang semakin kompleks. Sifat liberal pendidikan Fisher bermakna anda akan memperoleh kemahiran komunikasi, analitik dan penyelesaian masalah yang berharga sebagai tambahan kepada pemahaman yang menyeluruh dalam kursus pengajian pilihan anda.

Secara umum, saiz kelas adalah kecil, jadi anda tidak akan tersesat dalam keramaian. Anda akan mendapat perhatian peribadi daripada fakulti Fisher, yang dipilih untuk kecemerlangan pengajaran, inisiatif ilmiah dan komitmen mereka kepada pelajar.

Fisher ialah komuniti di mana semua orang dialu-alukan, tanpa mengira latar belakang agama atau budaya. Jika anda seorang pelajar yang bermotivasi, bersemangat, bersedia untuk melaburkan masa dan usaha dalam diri anda, pendidikan anda, dan masa depan anda, anda akan berkembang maju di sini."

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • Rochester

  East Avenue,3690, 14618, Rochester

  Program

   Institusi juga menawarkan:

   Soalan