MasterPengajian Doktor FalsafahLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences Sarjana profesional sains teknologi dalam Seni Kulinari
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences

Sarjana profesional sains teknologi dalam Seni Kulinari

Kaunas, Lithuania

Tempoh permintaan

Bahasa Lithuania

Minta kadarnya

Minta tarikh akhir permohonan

Sep 2023

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda
Baca lagi

pengenalan

Seni Kulinari adalah program pengajian yang unik di Lithuania. Program ini bertujuan untuk mempersiapkan para profesional seni kuliner untuk menerapkan pengetahuan mengenai teknologi pengeluaran makanan asas dan maju, menangani masalah keselamatan dan kualiti bahan mentah dengan berkesan, mengatur proses pengurusan rantai makanan dan makanan, dan menilai perubahan dalam persekitaran perniagaan. Profesional diharapkan bertanggungjawab secara sosial, secara berterusan mencari pengembangan peribadi dan keberkesanan perkhidmatan perniagaan. kawasan

Graduan dari program Seni Kulinari akan bekerja sebagai pengurus pengeluaran makanan, koki eksekutif, sous-chef, ahli teknologi pengeluaran makanan, pengurus syarikat perkhidmatan makanan dan pentadbir di perkhidmatan makanan (restoran, bistro, bar-bar, hotel) dan syarikat katering makanan lain.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • Bachelor in International Culinary Arts Management
    • Écully, Perancis
  • Sarjana Muda dalam Gastronomi
    • Monte de Caparica, Portugal
  • Sarjana Muda Kepujian Perdagangan (Pengurusan Kulinari)
    • Toronto, Kanada