Keystone logo
© The University of Fredericton
St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

pengenalan

Sekolah Perniagaan Gerald Schwartz StFX menghasilkan beberapa pemimpin perniagaan dan industri yang paling berpengaruh di dunia. Kami berbangga mempunyai reputasi yang sangat baik untuk pengajaran dan kepimpinan dalam bidang perniagaan seperti penyelidikan, pemasaran, perakaunan, dan keusahawanan - hanya untuk menamakan beberapa.

Pemburu Race / Unsplash

This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race.

Apa sahaja impian dan rancangan yang anda miliki untuk masa depan, Sekolah Perniagaan Gerald Schwartz boleh melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk ke sana.

Menyediakan anda untuk Dunia Nyata

Sekolah Perniagaan Gerald Schwartz dengan bangganya menawarkan ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), dengan tujuh aliran besar utama dan kepujian:

  • Perakaunan
  • Enterprise Systems
  • Keusahawanan
  • Kewangan
  • Perniagaan Antarabangsa
  • Pengurusan dan Kepimpinan
  • Pemasaran

Tidak kira aliran mana yang anda pilih, anda akan mempelajari kemahiran, perspektif dan sikap yang anda perlukan untuk menjadi pemimpin yang berkesan pada hari ini - dan esok - persekitaran perniagaan global.

Pembelajaran Hands-on. Kemudahan-kemudahan terkini

Di StFX, anda akan melakukan lebih daripada sekadar pergi ke kelas - anda akan menjadi tawa dalam peluang pembelajaran secara langsung. Belajar dari fakulti peringkat tinggi , anda akan menyambungkan kerja anda kepada cabaran kehidupan sebenar melalui kajian kes interaktif, simulasi perniagaan, penceramah tetamu dan bengkel. Anda juga boleh memilih dari pelbagai latihan praktikal dan pilihan ko-op , di mana anda akan menggabungkan aktiviti kelas dengan pengalaman bekerja berbayar.MBM / Unsplash

“Saints don’t live on Park Avenue.”

Dan, anda akan melakukan semuanya dalam $ 23 juta Gerald Schwartz School of Business , sebuah kemudahan akademik yang luar biasa dengan bilik darjah moden, ruang istirahat untuk kerjasama, dan ciri seperti Jonathan Deitcher Financial Trading Room . Dibuka pada tahun 2015, ruang perdagangan menyusun persekitaran perdagangan kewangan sebenar, lengkap dengan akses kepada data pasaran, laporan kewangan korporat dan teknologi perdagangan yang digunakan oleh organisasi kewangan dunia sebenar. Hands-on, pembelajaran pengalaman yang terbaik!

Lokasi

  • Antigonish

    3090 Martha Drive, B2G 2W5, Antigonish

Soalan