Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sinclair Community College

Sinclair Community College

Sinclair Community College

pengenalan

Dengan salah satu daripada biaya sekolah terendah Dalam Ohio, Kolej Komuniti Sinclair secara konsisten kedudukan antara yang tertinggi dan komited untuk menyediakan pendidikan yang berkualiti.

Sinclairpelajar kepada nisbah fakulti 19-1 adalah antara yang terendah di mana-mana kolej Ohio. Sinclair ditubuhkan sebagai sebuah kolej YMCA pada tahun 1887, dan memberi perkhidmatan kepada lebih 30,000 setiap tahun, dengan lebih 330 pelajar sepenuh masa menghadiri Sinclair pada 2015.

Sinclair terletak di terletak di pusat bandar Dayton, Ohio. Dayton adalah bandar keenam terbesar di Ohio, dengan jumlah penduduk kira-kira 150,000; Dayton kawasan metropolitan sekitarnya mempunyai 800,000 penduduk. Rumah kepada Wright-Patterson Air Force Base dan Muzium Nasional Tentera Udara Amerika Syarikat, Dayton dikenali dengan penerbangan dan aeroangkasa dan mempunyai penyelidikan yang besar dan pembangunan dalam penerbangan dan bidang kejuruteraan aeronautik.

Dayton ialah bandar mesra kepada pelajar antarabangsa. "Selamat datang Dayton" adalah satu inisiatif masyarakat yang menggalakkan integrasi pendatang ke kawasan Dayton yang lebih besar dan mencerminkan falsafah bahawa orang dengan latar belakang yang pelbagai, kemahiran dan pengalaman yang penting kepada Amerika Syarikat

Lokasi

  • Dayton

    444 West Third Street, 45402, Dayton

Soalan