Keystone logo
Siena College

Siena College

Siena College

pengenalan

Siena College ialah, Katolik seni liberal kolej swasta yang terletak di Loudonville, NY.

Siena College ialah, Katolik, liberal seni kolej swasta yang terletak di Loudonville, New York-10 minit dari ibu negeri Albany di tengah-tengah Wilayah Modal New York.

Dengan 32 kejuaraan utama, di bawah umur 80-plus dan sijil, dan program-program ijazah bersama berprestij dalam seni liberal, sains dan perniagaan, Saints mempunyai lebih 1,200 cara yang unik untuk mencapai matlamat peribadi dan profesional mereka. Tetapi itu hanya permulaan.

3000 Saints kami datang dari seluruh dunia dan meninggalkan bukan sahaja dengan dengan pemahaman yang lebih mendalam tentang itu, tetapi alat yang diperlukan untuk mengambil bahagian yang aktif dan bermakna di dalamnya. Mereka cepat merealisasikan pendidikan Siena bukan sesuatu yang anda dapat, adalah sesuatu yang anda lakukan.

Beratus-ratus pilihan kehidupan pelajar yang terdiri daripada Palang Merah untuk ragbi menyertai dengan Bahagian 22-sport Siena Saya program olahraga untuk menyediakan pelajar peluang untuk mendapatkan dalam permainan, apa kepentingan mereka yang berkenaan. kajian menyeluruh program di luar negara dan mengasyikkan perkhidmatan-pembelajaran membolehkan penemuan dan refleksi.

Saints bekerjasama rapat dengan profesor mereka (12: 1 nisbah pelajar fakulti), mengambil kesempatan daripada sumber satu-of-a-jenis dan peluang penyelidikan satu-satu dalam semua bidang. Pendidikan yang Siena diperkukuhkan melalui program latihan yang mantap yang termasuk syarikat-syarikat permulaan bahagian, bukan keuntungan dan organisasi kerajaan yang mendorong pertumbuhan di rantau ini.

pusat-pusat tinggi kesan pembelajaran, penyayang dan fakulti terlibat yang menarik keluar yang terbaik dalam pelajar-pelajar mereka, dan tradisi Franciscan perkhidmatan dan masyarakat menentukan siapa kita dan memberikan pelajar kelebihan seumur hidup.

Saints berjaya. Sembilan puluh lima peratus daripada graduan bekerja atau meneruskan pendidikan mereka, banyak bekerja dan belajar di organisasi terkemuka dan program siswazah. Satu pertiga daripada graduan kita mengatakan sambungan Siena membawa kepada pekerjaan pertama mereka.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Loudonville

    515 Loudon Road, 12211, Loudonville

Soalan