Keystone logo
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

pengenalan

Pengalaman Pembelajaran Lively

Sambutan hangat kepada Kolej Pengurusan Hospitaliti Switzerland Lenk

SHML, sebuah syarikat Switzerland yang berdaftar di kanton Bern, adalah Sekolah Boutique Hotel pertama di Switzerland yang dikonseptualisasikan dan dibangunkan untuk menyediakan Pelajar untuk kerjaya perhotelan yang menjanjikan, berdasarkan falsafah operasi hotel dan resort butik mewah International. Permata perhotelan ini boleh ditemui di seluruh dunia, mulai dari dua suite Deluxe mewah hingga dua ratus buah bilik penginapan, dan diwakili oleh syarikat-syarikat terkenal seperti Hotel-hotel terkemuka dunia, hotel-hotel mewah kecil, relais

Untuk memastikan kurikulum dan bahan akademik yang ketat, Kolej Pengurusan Hospitaliti kami telah membuat kesepakatan perkembangan yang terurus dengan University of Gloucestershire untuk mendapatkan gelaran BA (Hons) dalam Pengurusan Hospitality Strategik di kampus mereka di Cheltenham (UK).

Kolej kami SHML terletak di Bernese Oberland yang sangat selamat dan beroperasi dalam hotel butik sebenar yang dibuka kepada para tetamu semasa musim sejuk. Premis ini menawarkan persekitaran yang ideal untuk merangsang operasi seperti yang berlaku dalam operasi hotel butik komersial di seluruh dunia, termasuk seni halus pengeluaran dan perkhidmatan makanan dan minuman, bahagian bilik, prosedur penyeliaan dan pengurusan. SHML bertujuan mengekalkan asas-asas yang terbukti masa untuk Operasi Hotel Swiss, dan juga dikekalkan oleh budaya Switzerland yang telah memperoleh markah perbezaan selama dua abad terakhir sebagai unik di Dunia. Kebudayaan Switzerland menyiratkan integriti, berkecuali, perpaduan, tidak adil, menghormati satu sama lain dan tanggungjawab individu terhadap alam sekitar.

Sumbangan Kolej kami tidak bervariasi dari garis panduan program lain, kecuali bahawa kandungan dan pemindahan sebenar kepada para pelajar ditangani oleh para pengusaha profesional yang telah memperoleh pengalaman bertahun-tahun untuk mengendalikan dan menguruskan beberapa hotel dan resort terbaik di Dunia.

Kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan anda ke kolej pengurusan hospital kami yang istimewa.

Mengapa SHML

Apa maksud Sekolah Pengurusan Hotel Boutique?

Butik kami adalah pendidikan peribadi dalam kelas kecil. Pelajar hidup, belajar dan berlatih di hotel yang lengkap. Pensyarah kami, yang tinggal di kampus, boleh diakses hampir 24/7; program kami telah dibangunkan oleh para pengusaha hotel untuk pengusaha hotel dan disampaikan oleh pensyarah dengan pengalaman yang panjang dalam pengurusan hotel antarabangsa.

Apa yang USP kita

 • Interaksi tinggi dengan pensyarah di kampus membawa pengetahuan dan rangkaian langsung - 'perundingan percuma' dari pensyarah,

 • Pengalaman berkualiti tinggi - Pengambilan pelajar adalah rendah, membolehkan pendidikan yang lebih khusus; Saiz kelas adalah kecil;

 • Tahap perkhidmatan yang tinggi: masa dan keupayaan untuk membantu pelajar memutuskan apa yang ingin dilakukan, menyokong dalam mencari pekerjaan yang sesuai

 • Persekitaran yang selamat untuk pelajar, mereka sentiasa dijaga

 • Latihan untuk hospitaliti antarabangsa;

 • Pemikiran inovatif berdasarkan gaya hotelier tradisional,

 • Program ini disesuaikan dengan tuntutan industri (ia hampir kepada industri):

 • Latihan hands-on, menyediakan pelajar untuk kehidupan sebenar dalam industri (memukul landasan berjalan - pelajar beroperasi selepas tamat pengajian untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya):

 • Program berdasarkan perubahan keperluan industri melalui pandangan dari lembaga penasihat, rangkaian pengarah, dan pengalaman pensyarah;

 • Latihan magang bertujuan untuk membuka peluang pekerjaan antarabangsa dan kemajuan akademik (nota: memandangkan sekatan di pasar Swiss, latihan magang kedua adalah antarabangsa dan bertujuan untuk membantu para pelajar mendapatkan pekerjaan di luar Switzerland)

 • (Capstone) projek ini membolehkan pelajar membangunkan pelan perniagaan yang mencerminkan minat mereka (perniagaan keluarga, idea kerja sebenar / idea permulaan);

Kenyataan Misi

SHML akan mengajar dan menggabungkan, dalam persekitaran perhotelan butik yang sebenar, asas-asas tradisional operasi Swiss dengan keadaan pengetahuan keramahan seni untuk pengurusan antarabangsa, mendedahkan semua pelajar-semasa pengajian mereka dan selepas tamat pengajian - untuk mengarahkan pendedahan dengan pengusaha profesional, untuk interaksi tulen dan berkelayakan untuk kejayaan. Masa depan profesional masing-masing dan setiap pelajar mewakili teras misi bagi pemilik, SHF dan kakitangan pengurusan SHML.

Kami berhasrat untuk mewujudkan suasana pendidikan yang akan dimainkan oleh pelajar. Program kami bertujuan untuk memperkasakan pelajar untuk menangani cabaran dan mengambil pengalaman yang mungkin baru kepada mereka. Di SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk , kami sentiasa berusaha untuk menjadikan pembelajaran menyeronokkan dan dinamik agar semua pelajar kami dapat mencapai matlamat mereka.

Matlamat kami

Mendapatkan Anda ke Tahap Seterusnya

Kami berusaha lebih baik untuk pelajar kami melalui pengalaman pendidikan di dalam dan luar bilik darjah. SHML - Sekolah Pengurusan Hotel Swiss Lenk bertujuan untuk mewujudkan sebuah tempat di mana para pelajar berasa selamat untuk mengatasi ketakutan mereka dan mencapai semua matlamat mereka. Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan yang direka untuk membantu pelajar menjadi versi terbaik diri mereka semasa berseronok di sepanjang jalan.

Falsafah kami

Kami menghormati keperluan individu semua pelajar kami dan percaya dengan panduan dan arahan yang betul, mereka semua boleh berjaya. Pendekatan pendidikan kami memberi kuasa kepada pelajar kami untuk mempersoalkan pemikiran konvensional dan meneruskan pemahaman akademik mereka dengan dedikasi dan keaslian.

Percaya untuk memupuk, membimbing dan membangunkan para pelajar untuk bertahan tinggi ketika menghadapi cabaran profesional masa depan, serta kehidupan, berdasarkan nilai-nilai moral dan prinsip-prinsip etika yang membawa, ke tahap yang lebih tinggi, janji dan makna kejayaan.

Nilai kami

Di SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk kami menghormati pelajar kami dan memahami bahawa masing-masing mempunyai keinginan dan keperluan individu. Kami percaya bahawa pembelajaran hanya dapat dipupuk dari rasa saling menghormati, bimbingan, dan arahan, dan melakukan yang terbaik untuk mengekalkan nilai-nilai dalam segala yang kami lakukan. Pendekatan unik kami membekalkan pelajar kami dengan sistem sokongan yang betul yang akan membantu memimpin mereka ke landasan kejayaan.

Piawaian kami

Dengan pengalaman bertahun-tahun sebagai pendidik, kita tahu apa yang diperlukan untuk melibatkan pelajar. Pendekatan pengajaran unik kami menjadikan pelajar kami merasa dihargai, dihormati dan dihargai. Di SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk , SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk , kami percaya dalam membina pengalaman kreatif, kolaboratif, dan menarik untuk membantu pelajar kami mencapai potensi penuh mereka dan membantu mereka meneruskan impian mereka. Hubungi kami untuk mengetahui apa yang boleh kami lakukan untuk anda.

Lokasi

 • Lenk im Simmental

  Rawilstrasse 23, 3775, Lenk im Simmental

Soalan