Keystone logo
Shippensburg University - John L. Grove College of Business BSBA - Pengurusan Logistik
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

BSBA - Pengurusan Logistik

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Kenapa Pengurusan Logistik Kajian?

Pengurusan logistik adalah tulang belakang bagi semua sistem pengedaran barangan dan perkhidmatan. Logistik merupakan topik yang semakin penting dalam ekonomi global hari ini. Perekrut pekerjaan akan mencari calon yang mempunyai pengetahuan dan pengalaman praktis untuk menangani masalah-masalah yang sulit dari perolehan internasional. Ijazah logistik ijazah dari Kapal boleh membantu anda mencari laluan kerjaya di sektor swasta dan kerajaan.

Mengapa Pengurusan Logistik Belajar di SHIP?

Pelajar yang memperolehi Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan di Shippensburg University boleh mengkhususkan diri dengan kepekatan dalam Pengurusan Logistik. Pengurusan logistik adalah sektor pekerjaan kedua terbesar di Amerika Syarikat dan menawarkan gaji yang sangat baik, membuka pintu, dan memberikan peluang kemajuan kepada bakal pengurus di negara-negara di seluruh dunia.

Kapal mempunyai Program Latihan Perniagaan yang mantap yang menyediakan peluang untuk pengalaman kerja semasa mendapatkan kredit kolej. Pelajar memperoleh satu jam kredit penuh untuk setiap setanding dengan kerja selama 40 jam yang mereka selesaikan. Pelajar boleh menerima maksimum sembilan kredit.

Peluang latihan ini termasuk perniagaan keluarga, francais, perniagaan kecil, dan syarikat di mana terdapat keperluan untuk individu yang berorientasikan keusahawanan. Pelatih kerap kali bertukar menjadi tawaran pekerjaan, menurut kaji selidik pascasiswazah pelajar perniagaan Kapal.

Bank kerja dalam Talian Kerjaya Sambungan SHIP mengandungi senarai untuk kedua-dua peluang pekerjaan sepenuh masa dan sambilan di beberapa majikan terkemuka di PA. Pelajar juga boleh menguruskan latihan mereka sendiri dengan menghadiri pameran kerja, rangkaian dengan rakan dan keluarga di dunia perniagaan, atau memohon kepada program persekutuan dan negeri. Pelatih mestilah diluluskan oleh ketua jabatan dan pengarah latihan.

Peluang kerjaya

Laluan kerjaya dalam Pengurusan Logistik bermula dengan kedudukan peringkat kemasukan umum seperti penganalisis logistik, penyelia pengangkutan, dan penjadual bahan masuk dan boleh membawa kepada kedudukan pengurusan peringkat atas di dalam bidang seperti logistik korporat atau pengurus bahan, pengurus perniagaan atau pengurus tapak operasi, dan jawatan naib presiden dalam logistik, atau operasi dan pembuatan.

Pelbagai gaji untuk kerja pengurusan logistik di PA ialah $ 46,000 - $ 71,000.

Syarat Kemasukan dan Ijazah

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Pentadbiran Perniagaan ijazah dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan memerlukan penyiapan sekurang-kurangnya 120 jam kredit dalam bidang berikut:

 • Kursus Pendidikan Am: Semua pelajar dikehendaki melengkapkan program pendidikan am universiti, yang menyediakan asas seni liberal yang seimbang.
 • Kurikulum Teras Perniagaan: Semua jurusan Pentadbiran Perniagaan mengambil kurikulum teras yang sama. Inti ini termasuk ekonomi, kewangan, sistem maklumat, pemasaran, tingkah laku organisasi, dan undang-undang perniagaan serta subjek perniagaan yang lain. Lihat laman web Kolej Perniagaan untuk senarai lengkap kursus.

Track Management Logistics: terdiri daripada empat kursus yang diperlukan dalam bidang sistem pengedaran, logistik global, sistem rantaian bekalan, dan pengurusan gudang.

Organisasi Pelajar

Kolej Perniagaan John L. Grove mempunyai sejumlah kelab untuk anda mengambil bahagian dan mempelajari lebih lanjut mengenai bidang pengajian anda di luar bilik darjah. Organisasi Profesional Pelajar menyediakan pelbagai peluang bagi anda untuk membangunkan hubungan profesional, mempertingkatkan kursus anda dengan aplikasi tangan, dan membina persahabatan yang berterusan dalam komuniti perniagaan. Kelab Pengurusan Logistik menyediakan anda untuk peralihan dari bilik darjah ke kerjaya dalam bidang pilihan anda.

Pentauliahan

The College of Business John L. Grove, ditubuhkan pada tahun 1971, merupakan salah satu sekolah perniagaan utama di Wilayah Mid-Atlantic. Sejak 1981, kolej kami telah diiktiraf di peringkat antarabangsa oleh agensi akreditasi perniagaan yang paling berprestij, AACSB International.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan
  • Fayette, Amerika Syarikat
  • Hong Kong, Hong Kong
 • Double Degree in Business Administration and Management + BSc in Marketing
  • Barcelona, Sepanyol
 • Ijazah Berganda dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan + BSc dalam Ekonomi
  • Barcelona, Sepanyol