Keystone logo
Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

pengenalan

Mengapa memilih Universiti Sheffield Hallam?

Anda akan menyertai universiti berprestij bertaraf emas TEF.*

Universiti Sheffield Hallam berpusat di salah satu bandar pelajar terhijau dan paling berpatutan di UK. Pendekatan pembelajaran terpakainya menggabungkan teori dan amalan melalui penempatan, projek dunia sebenar dan pengalaman kerja. Pelajar boleh mempraktikkan pembelajaran mereka dengan jenama global dan perniagaan tempatan dalam setiap tahun kursus mereka – memperoleh kemahiran sedia bekerja dan permulaan kepada CV mereka.
*Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran 2023

Anda akan disokong sepanjang jalan

Sheffield Hallam menawarkan pelbagai biasiswa antarabangsa untuk membantu membiayai pengajian anda dan akan menyokong anda melalui permohonan dan proses perjalanan anda. Anda akan mempunyai tiga penasihat berdedikasi dari saat anda menyertai Sheffield Hallam — satu untuk membantu anda dalam pelajaran, satu untuk sokongan dan nasihat peribadi, dan satu untuk membantu anda memulakan kerjaya anda.

Pengetahuan Digunakan

Anda akan mempraktikkan pembelajaran anda melalui penempatan, projek dunia sebenar dan peluang pengalaman kerja dalam setiap tahun kursus anda. Itulah sebabnya 95% pelajar bekerja atau melanjutkan pelajaran 15 bulan selepas tamat pengajian.** dan mengapa Sheffield Hallam dinamakan Universiti Terbaik di Anugerah Educate North 2022 sebagai pengiktirafan kepada bilangan graduan kami yang melanjutkan pelajaran ke tahap kualiti tinggi pekerjaan.

Pengajaran Standard Emas

Pengajaran Sheffield Hallam bertaraf TEF Gold.* Emas bermaksud diajar oleh pakar industri, bersemangat untuk membuat perubahan. Ini bermakna kursus yang mencabar anda untuk belajar di dalam bilik darjah dan menggunakan pengetahuan anda di dunia. Dan ini bermakna kemudahan bertaraf dunia dan ruang moden untuk bekerja. Sheffield Hallam juga dinamakan Universiti Terbaik untuk Kualiti Pengajaran oleh Sunday Times (2020) dan mempunyai 5 bintang dalam penarafan kecemerlangan QS Stars (2023).
*Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran 2023

Sheffield ialah bandar pelajar yang hebat

Anda akan belajar di kampus di tengah-tengah Sheffield, salah satu bandar pelajar paling berpatutan di UK.* Sheffield Hallam menjamin penginapan anda di dewan, berjalan kaki singkat dari kuliah anda dan dengan semua bil disertakan. Anda akan menyertai 60,000 pelajar yang bekerja dan bermain di bandar hijau, mesra dan kreatif ini. Tidak hairanlah Sheffield telah dipilih sebagai bandar pelajar terbaik
ketiga di UK.**

*The Times
**Keramaian Pelajar 2023

Lokasi

  • Sheffield

    Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Soalan