Keystone logo
© Eva Dang
SFH StudyFromHome

SFH StudyFromHome

SFH StudyFromHome

pengenalan

Tentang kita

Kajian dari Rumah telah diasaskan oleh Anthony Weaver.

Setelah bekerja di sektor pembelajaran jarak jauh selama lebih sepuluh tahun Anthony telah mendapat banyak pengetahuan dan pengalaman serta menghadapi kekecewaan yang dihadapi mereka yang ingin belajar dengan cara ini.

Pembelajaran Jarak Jauh memberi banyak manfaat .. keupayaan untuk belajar dari rumah, di tempat kerja, bergerak ... dan yang penting apabila anda mahu, sama ada pagi, petang, malam atau tengah malam. Bagaimanapun, ia mempunyai bahaya. Bagaimana anda tahu jika kelayakan adalah tulen? Ini adalah salah satu soalan yang paling biasa dan sayangnya, pelajar tidak selalu diberi jawapan yang betul.

Itulah di mana Kajian dari Rumah datang. Matlamat utama kami adalah untuk memastikan para pelajar memahami sepenuhnya apakah kelayakan mereka dan bagaimana ia akan memberi manfaat kepada mereka. Kejujuran dan ketelusan adalah asas-asas yang kami beroperasi.

Kami sangat mengesyorkan anda bercakap dengan penasihat kursus kami, sama ada melalui telefon atau live chat dan semua soalan anda boleh dijawab dan kami dapat memastikan anda bersenjata dengan maklumat yang betul untuk memenuhi matlamat masa depan anda.

117684_117657_FB_banner_title_final_with_contact_JPG1.jpg

Lokasi

  • Wolverhampton

    Wolverhampton, United Kingdom

Program

    Soalan