Keystone logo
SBS Swiss Business School Barcelona Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)
SBS Swiss Business School Barcelona

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA)

Barcelona, Sepanyol

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12,800 / per year

Di kampus

pengenalan

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan ialah program inovatif 3 tahun yang direka untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran termaju dan pengalaman dunia sebenar untuk menjadi pemimpin dalam landskap perniagaan yang sentiasa berkembang.

Kurikulum merapatkan jurang antara pengetahuan teori dan aplikasi praktikal melalui model Pembelajaran Pengalaman Inovatif kami. Kaedah ini menggabungkan teori dan amalan, membolehkan pelajar menangani cabaran perniagaan dunia sebenar melalui pembelajaran langsung , memastikan mereka bersedia tenaga kerja selepas tamat pengajian.

Terletak di Hab Pembelajaran Barcelona kami yang dinamik, program ini bukan sahaja merapatkan pendidikan dengan aspek perniagaan praktikal tetapi juga melibatkan pelajar dalam persekitaran pelbagai budaya . Pendedahan global ini melengkapkan mereka dengan pandangan unik, meningkatkan pembelajaran mereka dengan latihan amali dan peluang rangkaian dalam suasana yang pelbagai.

Pada hari Jumaat, pelajar meningkatkan pengalaman mereka dengan berselang-seli antara lawatan ke syarikat terkemuka dan aktiviti kesihatan , seperti yoga atau sesi kesedaran, untuk menggalakkan kesejahteraan mental dan fizikal, memastikan graduan bersedia untuk cemerlang dalam pasaran global .

Setelah selesai, graduan dianugerahkan ijazah yang sangat dihormati, diiktiraf di peringkat antarabangsa atas kecemerlangannya, daripada SBS Swiss Business School di Zurich .

Pengkhususan:

✅ Pengurusan Antarabangsa

✅ Analitis Perniagaan

✅ Pemasaran Digital

✅ Analitis Perniagaan

        

Fakta utama:

✅ Tempoh program – 3 tahun

✅ Bahasa program – Bahasa Inggeris

✅ Pengambilan – Oktober, Mac

✅ Lokasi – Barcelona

Kemudahan

Kurikulum

Testimoni Pelajar

Peluang kerjaya

Yuran Pengajian Program

Kemasukan

Kedudukan

Mengenai Sekolah

Soalan