Keystone logo
Sweet Briar College Arkeologi dan Kajian Kuno, Lintasan: Pengajian Kuno, Arkeologi, BA
Sweet Briar College

Arkeologi dan Kajian Kuno, Lintasan: Pengajian Kuno, Arkeologi, BA

Sweet Briar, Amerika Syarikat

0 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Program interdisipliner arkeologi dan kajian kuno menawarkan pelajar peluang untuk berinteraksi dengan orang-orang masa lalu melalui beberapa lensa, menggabungkan bukti visual, teks, dan material untuk menghasilkan perspektif baru. Dengan mengajak pelajar yang berminat dalam kajian bahan untuk berfikir bersama dengan mereka yang mengusahakan bahan teks, kami mengetengahkan bagaimana pengetahuan dihasilkan, menyediakan pelajar dengan alat untuk melakukan penyelidikan bebas, baik di perpustakaan dan di lapangan. Kampus kami berfungsi sebagai makmal semula jadi yang membolehkan kami meneroka kehidupan penduduk yang pelbagai dan membantu pelajar membina kerangka yang dapat mereka bawa - ke penggalian di Itali atau magang di firma undang-undang.

Ciri Program:

Ia sememangnya bersifat interdisipliner - sesuai untuk pelajar dengan minat dan rasa ingin tahu yang luas yang ingin meneroka sejarah masyarakat dan budaya kuno.

Jurusan baru ini akan dimulakan dengan "The Ancient Mediterranean Laboratory," kursus yang mengajar pelajar untuk menerapkan prinsip pemikiran reka bentuk - yang akan mereka pelajari melalui kurikulum teras bersepadu Sweet Briar - untuk meneroka bagaimana dunia kuno dapat memberikan penyelesaian kepada masalah kontemporari.

Selain menekankan hubungan antara pelbagai disiplin ilmu yang memfokuskan pada mempelajari dunia kuno, kerja kursus di kedua arkeologi dan trek kajian kuno mengintegrasikan elemen dari pelbagai disiplin ilmu, termasuk sains alam sekitar, kejuruteraan, sejarah, psikologi, dan kajian visual.

Makmal semula jadi di kampus bahan sejarah, termasuk perkuburan budak, rumah ladang, bangunan luar, kabin budak, dan orang tengah abad ke-20

Ahli arkeologi profesional dengan kepakaran penyelidikan dalam arkeologi klasik dan sejarah di Itali, Timur Dekat, Romania, dan Amerika

Latihan dan peluang lapangan, makmal, dan muzium di dalam dan di luar kampus. Pelajar telah menyelesaikan latihan magang dan lapangan di Amerika Utara, Yunani, Itali, Jepun, dan Kazakhstan.

Komponen antarabangsa yang menangani isu-isu seperti warisan budaya dan warisan

Sebagai anggota penyumbang American School of Classical Studies di Athens, Sweet Briar menawarkan peluang arkeologi dan jurusan pengajian kuno untuk belajar di luar negara selama musim panas dan memohon ke Pusat Pengajian Klasik Intercollegiate Rome atau College Years di Athens.

Peluang pekerjaan:

Lulusan baru memperoleh pekerjaan dalam pengurusan sumber budaya dan muzium sejarah.

Kemasukan ke program siswazah dalam arkeologi antropologi, kajian klasik, undang-undang, dan pemeliharaan bersejarah

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • BA (Hons) dalam Arkeologi
  • Kirkwall, United Kingdom
  • Daliburgh, United Kingdom
  • + 2 lebih
 • BA Arkeologi
  • Leiden, Belanda
 • Sejarah Seni BA dan ...
  • London, United Kingdom