Keystone logo
Sweet Briar College

Sweet Briar College

Sweet Briar College

pengenalan

Sweet Briar College ( SBC ) mempersiapkan wanita (dan di peringkat siswazah, lelaki) untuk menjadi anggota masyarakat dunia yang produktif dan bertanggungjawab. Ia menumpukan pada pencapaian peribadi dan profesional melalui program pendidikan yang disesuaikan yang menggabungkan seni liberal, persiapan untuk kerjaya, dan perkembangan individu. Fakulti dan kakitangan membimbing pelajar untuk menjadi pelajar aktif, beralasan dengan jelas, bercakap dan menulis dengan meyakinkan, dan memimpin dengan penuh integriti. Mereka mewujudkan persekitaran pendidikan yang kuat dan menyokong dan di mana pembelajaran berlaku di pelbagai tempat, termasuk bilik darjah, komuniti, dan dunia.

Kami telah membuat sejarah sejak zaman awal kami. Alumni kami adalah pemimpin politik, doktor dan doktor haiwan, saintis, inovator, dan pengganggu. Mereka adalah pemimpin masyarakat dan pembuat keputusan. Mereka murah hati dan tekad. Kurikulum teras kepemimpinan wanita kami inovatif dan bertenaga. Apabila pelajar kita lulus, mereka adalah komunikator persuasif yang tahu bagaimana berfikir di atas kaki mereka dan menyatukan orang. Tidak kira apa yang mereka pelajari atau ke mana mereka pergi dari sini, wanita Briar Sweet bersedia untuk memimpin.

Sweet Briar College berdedikasi untuk mengekalkan persekitaran yang inklusif dan memelihara yang menghormati pilihan dan perbezaan individu.

Sweet Briar College diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej untuk menganugerahkan Sarjana Muda Sastera, Sarjana Muda Seni Halus, Sarjana Muda Sains, dan Sarjana Seni dalam Pengajaran.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Sweet Briar

    Chapel Road,134, 24595, Sweet Briar

    Soalan