Keystone logo
Sarah Lawrence College

Sarah Lawrence College

Sarah Lawrence College

pengenalan

Sarah Lawrence adalah sebuah kolej seni liberal coeducational yang berprestij, kediaman. Ditubuhkan pada tahun 1926 dan secara konsisten berada di antara kolej seni liberal terkemuka di negara ini, Sarah Lawrence terkenal dengan pendekatan perintis dalam pendidikan, sejarah yang kaya dengan penglibatan intelektual dan kewarganegaraan, dan alumni yang berjaya dan berjaya. Berdekatan dengan persembahan New York City yang tiada tandingannya, kampus bersejarah kami adalah rumah bagi komuniti yang inklusif, ingin tahu secara intelektual, dan pelbagai.

Pelajar berbakat dan kreatif memilih Sarah Lawrence untuk peluang untuk mengurus pendidikan mereka. Dengan kerjasama yang erat dengan tenaga pengajar kami yang berdedikasi, pelajar membuat kajian yang ketat dan diperibadikan, menjalankan penyelidikan bebas, dan menghubungkan pelbagai disiplin ilmu. Mereka lulus mengetahui bagaimana menerapkan pengetahuan, kemahiran, dan pemikiran kritis yang diperlukan untuk kehidupan selepas kuliah.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Bronxville

    Mead Way,1, 10708, Bronxville

    Program

      Soalan