Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
Salzburg College

Salzburg College

Salzburg College

pengenalan

Salzburg College

Salzburg College adalah institusi pendidikan tinggi yang terletak di Salzburg, Austria. Ia adalah misi Salzburg College untuk menyediakan program pendidikan antarabangsa dalam tradisi akademik Amerika seni liberal.

Falsafah Pendidikan

Di ruang kerja Salzburg College , kajian lapangan, pengalaman tempat kerja dan perjalanan akademik saling melengkapi. Pelajar digalakkan untuk membuat pengalaman peribadi mereka sebahagian daripada pengajian akademik mereka. Salzburg College sosial dan pembelajaran merupakan sebahagian besar daripada semua program Salzburg College .

Semua kelas diajar dalam bahasa Inggeris, kebanyakannya oleh profesor Eropah, dan pelajar menerima kredit AS biasa untuk kerja akademik mereka. Pelajar belajar di Salzburg College untuk semester, sesi musim panas atau program akademik penuh.

Profil Pelajar

Selama lebih dari empat puluh tahun Salzburg College telah mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia, terutamanya dari Amerika Syarikat. Pelajar dari lebih 500 kolej dan universiti yang berlainan di seluruh dunia telah mengambil bahagian dalam salah satu program Salzburg College .

Gabungan Institusinya

Salzburg College berafiliasi dengan lebih daripada 150 kolej dan universiti di seluruh Amerika Syarikat melalui perkongsian langsung dan tidak langsung. Pelajar bebas dari seluruh dunia yang ingin mendaftar di salah satu program Salzburg College untuk kredit Amerika Syarikat yang boleh dipindah boleh melakukannya dengan memohon melalui rekod sekolah Amerika Syarikat, Northern Illinois University.

Rakan Akademik di Salzburg: Kolej Antara Budaya

Sehingga 2013 Salzburg College telah bekerjasama dengan Kolej Intercultural Universiti Salzburg pada program diploma dan MA siswazah. Kolej Intercultural diasaskan oleh kumpulan akademik yang bercita-cita tinggi dan ghairah dari Universiti Salzburg dan universiti-universiti Eropah yang lain yang berkongsi wawasan mewujudkan dan menggunakan sinergi antarbudaya dan memupuk integrasi dengan mengekalkan dan menghormati kepelbagaian budaya. Ia adalah misi mereka untuk memupuk kecekapan untuk menggalakkan masyarakat yang lebih pelbagai.

Di Kolej Intercultural, penyelidikan terkini dan penyelesaian penyelesaian digabungkan dengan program akademik yang disesuaikan untuk mendidik pakar masa depan dalam kecekapan antara budaya. Di samping Master dalam Pengajian Antara Budaya (Bahasa Jerman dan Bahasa Inggeris) dan Diploma dalam Intercultural Competence (German dan English), Kolej Intercultural juga menawarkan bengkel khusus melalui Akademi Antarbudaya mereka.

84760_pexels-photo-1438072.jpeg

Sejarah

Salzburg College mengikuti wawasan untuk membuat program pendidikan antarabangsa di Salzburg, perancangan budaya dan perayaan yang disesuaikan dengan budaya, dengan menawarkan suasana pertukaran idea dan budaya terbuka.

Misi / Visi

Salzburg College mengikuti wawasan untuk membuat program pendidikan antarabangsa di Salzburg, perancangan budaya dan perayaan yang disesuaikan dengan budaya, dengan menawarkan suasana pertukaran idea dan budaya terbuka.

Salzburg College memudahkan pembelajaran antar budaya bukan hanya pada akademik, tetapi juga pada peringkat peribadi dan profesional, dengan menggalakkan pelajarnya memahami dan menggunakan kepelbagaian budaya melalui kompetensi.

Salzburg College bertujuan untuk mengajar para pelajar untuk berfikir secara kritis di dunia global yang memperoleh kemahiran akademik serta profesional dan kemahiran untuk kehidupan. Kecemerlangan akademik adalah prasyarat kami.

Sejarah

Salzburg College diasaskan sebagai program pengajian luar negara untuk Illinois State University dan Northern Illinois University oleh Dr. Ina Stegen pada tahun 1970 dan bermula dengan Program Pengajian Eropah klasik kursus seni liberal.

Pada tahun 1975 program Fotografi dan Seni Studio telah ditambah kepada kursus yang ada.

Sekitar tahun 1985 dua bidang pengajian baru - Perniagaan dan Komunikasi - memperluaskan kurikulum. Tidak lama selepas itu, latihan antarabangsa diperkenalkan untuk membolehkan rendahan yang lebih besar ke dalam budaya Austria-Eropah.

2013 menandakan kejayaan baru untuk Salzburg College dengan keputusan untuk bekerjasama dengan Kolej Intercultural Universiti Salzburg dalam menawarkan program ijazah pertama dalam bidang Pengajian Antara Budaya.

Sehingga 2014/15 Salzburg College juga akan menawarkan program BA penuh penuh di tapak di Salzburg.

84759_pexels-photo-1096773.jpeg

Lokasi

  • Salzburg

    Bergstraße,12, 5020, Salzburg

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan