Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

pengenalan

Di mana Anda Adakah Perkara

Saint Mary's University of Minnesota adalah sebuah universiti swasta, bukan keuntungan. Kejayaan pelajar kami adalah teras keprihatinan kami.

Pelajar memilih Saint Mary untuk beberapa sebab, di antaranya: komuniti sambutan kami; komitmen kami untuk berjalan bersama setiap pelajar, setiap langkah perjalanan; tumpuan kami yang sengaja ke atas pengalaman pembelajaran praktikal dan praktikal; dan dedikasi kami untuk membantu pelajar membentuk hubungan yang akan membimbing mereka dalam kehidupan pasca siswazah mereka.

Kolej seni siswazah, kediaman dan liberal kami menawarkan 59 jurusan di kampus Winona 450-ekar kami. Penyiapan sarjana muda, sarjana muda dan program sijil ditawarkan di kampus Twin Cities dan Winona kami, Rochester atau lokasi serantau yang lain, dan dalam talian. Kami berpandukan misi, komited untuk meninggalkan elitisme, menghormati, dan didedikasikan kepada setiap orang. Kami adalah universiti untuk pelajar-pelajar yang sudah bersedia untuk berkembang dan yang tahu bahawa dengan peluang yang tepat mereka dapat membina masa depan yang mereka inginkan.

Itu Siapa yang Tahu Kamu

Di tengah-tengah Saint Mary's adalah orang yang mengenali anda. Fakulti, kakitangan, dan rakan-rakan anda-semuanya menjadi sekutu dalam perjalanan pendidikan anda. Di sini, dalam suasana pemberian dan pertolongan yang sengit, kita masing-masing dapat mengetahui sejauh mana kita boleh berkembang. Anda akan dapati, di setiap bilik darjah kami, pendidikan berpusatkan hubungan, berpusatkan kepada orang. Kerana kita percaya bahawa semua orang patut mendapat peluang untuk membuat impak. Untuk mencapai jangkaan di luar jangkaan. Untuk diketahui.

Saint Mary menawarkan pendidikan transformasi. Sama ada pelajar kita berada di Winona atau Minneapolis atau mana-mana lokasi di dunia, pengalaman itu adalah sama-melalui pertanyaan sengit, kami membantu para pelajar menemui kebenaran di dunia di sekeliling kita dan watak dalam diri kita. Ketahui lebih lanjut mengenai sokongan yang kami tawarkan kepada pelajar sarjana dan siswazah melalui pejabat kami.

Hak Pelajar untuk Tahu

Menurut undang-undang persekutuan, para pelajar semasa dan calon ibu bapa mempunyai hak untuk mengetahui maklumat tertentu mengenai Saint Mary's University of Minnesota termasuk pelbagai maklumat akademik, maklumat bantuan kewangan, maklumat institusi, dan maklumat mengenai kadar tamat pengajian, keselamatan kampus, dan ekuiti dalam sukan.

Komuniti Pembelajaran Dinamik dan Transformasi

Misi

Diperkaya oleh warisan Katolik Lasallian, Saint Mary's University of Minnesota membangkitkan, memelihara, dan memperkuat pelajar untuk kehidupan etika perkhidmatan dan kepemimpinan.

Visi Terunggul

Berdasarkan identiti Katolik Lasallian, Saint Mary's adalah universiti transformasi dan inovatif peringkat nasional dengan jejak global. Graduan Saint Mary mendapat pengetahuan, kemahiran, dan pemikiran kritikal yang perlu untuk menjadi pelajar seumur hidup, pekerja yang berjaya, jiran yang baik, dan warga beretika yang memastikan kedudukan Saint Mary sebagai universiti peringkat tinggi terkenal yang menyediakan pemimpin masa depan.

Lokasi

  • Winona

    Winona Campus, 700 Terrace Heights, MN 55987-1399, Winona

    Soalan