Keystone logo
Saint Martin’s University Sarjana Muda Sastera dalam Sosiologi dan Antropologi Budaya
Saint Martin’s University

Sarjana Muda Sastera dalam Sosiologi dan Antropologi Budaya

Lacey, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

Program antropologi sosiologi dan budaya di Universiti Saint Martin menyediakan peluang unik kepada pelajar untuk mempelajari masyarakat Amerika kontemporari dan pelbagai budaya di dalam bilik darjah, dalam komuniti sekeliling, dan dengan kerjasama program pengajian di luar negara kampus di seluruh dunia. Program ini menunjukkan tumpuan yang kuat terhadap penyelidikan berpusatkan pelajar.

Mengapa Universiti Saint Martin?

Sama ada menjalankan penyelidikan arkib, melakukan lawatan lapangan ke muzium atau tapak penyelidikan tempatan, mempelajari cara menemu bual subjek penyelidikan, menggunakan teknik pemerhatian peserta, atau mengkaji klasik etnografi global, pelajar kami menerima latihan antropologi yang menyeluruh yang menyediakan mereka untuk menghadapi situasi yang luas. pelbagai pekerjaan atau kerja siswazah masa hadapan.

Pelajar sains politik akan menjalankan kerja kursus yang ketat kerana mereka berusaha untuk memahami kepentingan kelas, bangsa, jantina, hubungan harta dan identiti lain dalam membentuk struktur politik dan tingkah laku politik. Jabatan ini akan berusaha untuk menggalakkan keadilan sosial dan menggalakkan pelajar menjadi ahli komuniti yang aktif dan bertimbang rasa.

Penyelidikan dan Latihan

Peluang latihan amali dan pengajian terarah membolehkan pelajar yang ingin bekerja di muzium, agensi awam atau organisasi bukan untung memperoleh pengalaman semasa bekerja dan menerokai persekitaran tempat kerja sambil melanjutkan pengajian ke peringkat ijazah.

Kurikulum

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan