Keystone logo
Saint Martin’s University Sarjana Muda Sastera dalam Sains Politik
Saint Martin’s University

Sarjana Muda Sastera dalam Sains Politik

Lacey, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

Program Sains Politik di Universiti Saint Martin berusaha untuk memahami asas kuasa dalam masyarakat, bagaimana kuasa itu diatur dan dilaksanakan, dan kesannya terhadap kehidupan rakyat. Jabatan ini berusaha untuk membantu pelajarnya melibatkan diri dalam analisis kritikal masyarakat dan struktur kuasa.

Mengapa Universiti Saint Martin?

Program Sains Politik di Saint Martin's bertujuan untuk membiasakan pelajar dengan isu-isu besar politik. Fakulti didorong untuk membangunkan minat pelajar yang bijak dan berkekalan dalam masyarakat dan politik, dan menyediakannya dengan persekitaran untuk mempelajari tadbir urus diri yang aktif.

Pelajar sains politik akan menjalankan kerja kursus yang ketat kerana mereka berusaha untuk memahami kepentingan kelas, bangsa, jantina, hubungan harta dan identiti lain dalam membentuk struktur politik dan tingkah laku politik. Jabatan ini akan berusaha untuk menggalakkan keadilan sosial dan menggalakkan pelajar menjadi ahli komuniti yang aktif dan bertimbang rasa.

Sorotan termasuk:

  • Jalankan kerja kursus yang ketat dan berusaha untuk memahami kepentingan kelas, bangsa, jantina, hubungan harta benda, dan identiti lain dalam membentuk struktur politik dan tingkah laku politik.
  • Fakulti menggalakkan keadilan sosial dan menggalakkan pelajar menjadi ahli komuniti yang aktif dan bertimbang rasa.
  • Terlibat dengan tadbir urus diri yang aktif dan pemahaman tentang struktur dan tingkah laku politik.
  • Berdekatan dengan ibu negara menawarkan peluang menarik untuk latihan, seperti Badan Perundangan Negeri Washington, Persatuan Sejarah Negeri Washington dan Arkib Kayu Simpson.

Kurikulum

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan