Keystone logo
Saint Martin’s University Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Komunikasi
Saint Martin’s University

Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Komunikasi

Lacey, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

Bersedia untuk menukar minat anda untuk media digital, kewartawanan dan filem menjadi kerjaya yang anda boleh memberi kesan kepada dunia dan membuat perubahan dalam komuniti anda? Pengajian komunikasi mungkin merupakan jurusan terbaik untuk anda.

Mengapa Universiti Saint Martin?

Pengajian komunikasi di Saint Martin's ialah program antara disiplin yang menggunakan kajian kritikal dan budaya untuk memahami peranan utama komunikasi dalam masyarakat, dengan tumpuan kepada keadilan sosial. Dibentuk oleh nilai Benedictine iaitu penjagaan, komuniti dan mendengar, program ini menggunakan teknologi media yang boleh diakses untuk menggalakkan kreativiti dan membina asas yang kukuh untuk pelbagai usaha profesional.

  • Berdekatan dengan ibu negeri Washington membolehkan akses kepada peluang latihan berkualiti dengan agensi kerajaan, badan bukan untung, organisasi seni dan perniagaan.
  • Dibentuk oleh nilai Benedictine iaitu penjagaan, komuniti dan mendengar dengan telinga hati, program ini menggunakan teknologi media yang boleh diakses seperti pengkomputeran awan, peranti mudah alih dan media sosial, kewartawanan warganegara dan pengeluaran media digital untuk menggalakkan kreativiti.
  • Walaupun direka untuk memberikan pemahaman yang menyeluruh tentang bidang komunikasi, pelajar boleh memilih untuk mengikuti kursus pengajian yang berfokuskan pengeluaran atau lebih berorientasikan teori.

Kurikulum

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan