Keystone logo
Saint Martin’s University Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Mekanikal
Saint Martin’s University

Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Mekanikal

Lacey, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

Bersedia untuk belajar cara mereka bentuk dan mengeluarkan produk dan sistem masa hadapan untuk membantu menyelesaikan masalah dunia sebenar hari ini? Kejuruteraan mekanikal mungkin jurusan yang sesuai untuk anda.

Mengapa Universiti Saint Martin?

Program ijazah kejuruteraan mekanikal di Saint Martin's mengajar pelajar cara mencipta penyelesaian untuk penyelidikan, reka bentuk dan pembuatan produk dan sistem. Pelajar sangat terlibat dengan fakulti dalam pelbagai jenis projek dan belajar di bangunan kejuruteraan yang diperakui platinum LEED bertaraf dunia.

 • Ikuti Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Mekanikal (BSME) yang diiktiraf ABET selama empat tahun dan Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Mekanikal (MSME), dalam program BS/MS hibrid 4+1.
 • Sistem tidak berdaya saing: pelajar yang berkelayakan diterima ke dalam program ini.
 • Pelbagai aktiviti pelajar, termasuk bab pelajar Persatuan Jurutera Mekanikal Amerika (ASME), Persatuan Jurutera Wanita (SWE), Jurutera Tanpa Sempadan (WEB) dan Persatuan Jurutera Tentera Amerika (SAMA).
 • Melengkapkan projek perkhidmatan di luar negara sambil membuat sumbangan kepada komuniti global.
 • Bangunan makmal serba baharu dan bangunan kejuruteraan bertaraf dunia LEED platinum yang diperakui.
 • Saiz kelas kecil di mana pelajar akan menerima perhatian dan bimbingan peribadi daripada fakulti berlesen berpengalaman.
 • Pelajar Saint Martin telah menjalani latihan amali dan bekerja dengan Boeing, Intel, agensi kerajaan negeri dan persekutuan, serta firma pembuatan dan kejuruteraan tempatan.

Apa yang Dijangkakan di Saint Martin's

Kejuruteraan di Saint Martin semakin berkembang. Fakulti teladan dan tumpuan yang kuat pada pengalaman sarjana muda sedang digabungkan dengan infrastruktur baharu dan teknologi baharu. Dewan Cebula (dibina pada 2013) -- rumah kepada Sekolah Kejuruteraan -- ialah bangunan paling cekap tenaga dengan Pensijilan Platinum LEED di Hemisfera Barat. Pelajar kejuruteraan didedahkan kepada pelbagai topik yang memberi mereka kemudahan untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran profesional yang sentiasa berubah. Dengan keluasan pengetahuan dan kedalaman pengalaman fakulti kami, pelajar mempunyai akses kepada pelbagai jenis kursus khusus daripada aeroangkasa hingga kejuruteraan bioperubatan.

Penyelidikan, Latihan Latihan, Dan Belajar di Luar Negara

 • Berdekatan dengan ibu negeri Washington membolehkan akses kepada peluang latihan magang yang berkualiti
 • Pelajar telah menjalani latihan atau bekerja dengan Boeing, Intel, agensi kerajaan negeri dan persekutuan serta firma pembuatan dan kejuruteraan tempatan
 • Dekan menemu bual dan bekerjasama dengan semua pelajar senior mengenai langkah seterusnya
 • Latihan STEM dan pameran kerjaya ditawarkan setiap semester
 • Pelajar bekerja sebelah menyebelah dengan fakulti dalam projek penyelidikan
 • Projek dunia sebenar tahunan dengan Jurutera Tanpa Sempadan di Papua, New Guinea

Kurikulum

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan