Keystone logo
SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

pengenalan

SAE, dengan 53 kampus di 27 buah negara, telah menetapkan tanda aras global bagi pendidikan media kreatif sejak tahun 1976. Di New Zealand, kami bangga menawarkan sijil, diploma dan ijazah sarjana muda dalam Audio, dan diploma dalam Filem.

SAE adalah pendidik yang terkemuka di dunia dalam industri media kreatif. Ditubuhkan pada tahun 1976 sebagai sekolah praktikal dan teori pertama digabungkan di dunia kejuruteraan audio, kita kini berada di seluruh dunia dengan 53 kampus di 27 negara, dan telah mengembangkan rangkaian kami kursus untuk memasukkan sijil, diploma, dan ijazah dalam:

  • animasi
  • Audio
  • reka bentuk
  • Filem
  • permainan
  • Web & Mobile

Pada SAE kami bangga menyampaikan program yang luar biasa dalam kemudahan bertaraf dunia. Kami memastikan pelajar-pelajar kita menerima pendidikan yang cemerlang, kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, dan kemahiran industri yang berkaitan.

Graduan kita benar-benar mempunyai kelebihan daya saing.

THE SAE PERBEZAAN

SAE telah menyampaikan pendidikan industri berfokuskan tertunggak sejak 1976. Kami telah menetapkan penanda aras kelayakan tertiari dalam media kreatif kerana kita tahu industri-industri ini dan kita tahu bagaimana untuk melatih graduan industri-siap. Kita suka apa yang kita lakukan dan kami komited untuk menyediakan pilihan pendidikan yang mencabar, membangun dan memberi inspirasi.

SAE Melengkapkan ME FOR SUCCESS

Kami pendidik terkemuka di dunia dalam industri media kreatif kerana kita bekerjasama dengan rakan-rakan industri kami, kami menggunakan guru-guru pakar yang mempunyai pengalaman dunia nyata, dan kami menyampaikan pendidikan peribadi dalam kemudahan bertaraf dunia.

Kursus khusus kami di media kreatif adalah responsif kepada sifat dinamik dan berkembang industri ini. Kami membantu anda mencapai potensi anda dan merealisasikan impian anda.

SAE MEMBERI ME WORLD AKSES

SAE mempunyai 53 kampus di 27 buah negara. Pelajar dan guru-guru kami adalah sebuah masyarakat yang unik, pelbagai dan kreatif yang datang bersama-sama untuk satu tujuan kolektif - peluang pendidikan yang cemerlang. Kepakaran kami adalah yang diiktiraf dunia dan benar-benar global.

kursus SAE diiktiraf di peringkat antarabangsa.

SAE PENDEDAHAN ME TO THE WORLD REAL

Pada SAE kita tahu industri media kreatif graduan perlu latihan praktikal individu. Kami diiktiraf belakang ini pada tahun 1976 - itulah sebabnya kami telah mempelopori amali kami, industri fokus, dan kurikulum, dihantar kepada anda di negeri-of-the-art kemudahan peribadi.

Kami juga mengeluarkan kamu dari bilik darjah dan ke dalam dunia sebenar, dengan peluang pembangunan profesional pada satu perayaan utama dan acara di New Zealand ini.

SAE komited untuk kecemerlangan pendidikan, dan hasil pembelajaran anda.

SAE melepaskan POTENSI MY

Pada SAE kami akan membantu anda mengasah kemahiran dan kepakaran anda dengan kurikulum yang ketat kami berdasarkan pengalaman praktikal dan teknikal, serta berdasar di dalam teori dan analisis kritikal.

SAE telah melatih graduan sedia untuk industri sejak tahun 1976. Kami adalah besar pada apa yang kita lakukan - itulah sebabnya kami sebuah pemimpin industri dalam pendidikan media kreatif.

LOKASI

Auckland adalah bandar terbesar di New Zealand. Unik terletak di antara dua pelabuhan dan banyak pulau-pulau di Hauraki Gulf menjadikannya tempat yang baik untuk hidup. Auckland adalah hati budaya Pasifik seni dan. Anda akan mencari festival, pameran galeri, musim teater dan ekstravaganza muzik, untuk menamakan adil beberapa pengalaman yang ditawarkan nama.

seni di bandar ini sangat dipengaruhi oleh identiti yang unik berdasarkan Te Ao Maori, akar Pasifik, warisan semula jadi dan budaya dan kepelbagaian budaya. Bandar ini juga mempunyai seni yang dinamik dan adegan budaya dan rumah kepada beberapa organisasi seni terkemuka di negara ini. Auckland telah melahirkan ramai penulis berbakat, pengarah filem dan penghibur serta berkhidmat sebagai hab penerbitan dan media kreatif industri. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai kehidupan di Auckland, mendaftar keluar: terletak di kampung Parnell SAE Auckland, hanya beberapa minit berjalan kaki dari Auckland CBD.

Kami akan menyediakan anda dengan latihan praktikal yang berkualiti tinggi yang diiktiraf oleh industri.

Lokasi

  • Auckland

    10, 12 & 18 Heather Street, Parnell, Auckland , 1052, , Auckland

Soalan