Keystone logo
Rider University BSBA dalam Perakaunan
Rider University

BSBA dalam Perakaunan

Lawrence Township, Amerika Syarikat

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2024

USD 37,700 / per year *

Di kampus

* bayaran tambahan mungkin dikenakan

pengenalan

Menjadi akauntan dengan belajar di salah satu daripada dua sekolah New Jersey dengan akreditasi AACSB perakaunan berasingan dan lulus dengan pengiktirafan berprestij. Anda akan mengembangkan pengetahuan teknikal anda, mengasah kemahiran pemikiran kritis anda dan mendapat pengalaman praktikal untuk melancarkan kerjaya perniagaan yang berjaya.

Perakaunan adalah bahasa perniagaan kerana ia adalah cara maklumat dianalisis dan disampaikan. Ini menyediakan banyak peluang kerjaya dalam profesion dan juga menyediakan batu loncatan kepada bidang lain dalam perniagaan. Akauntan adalah komunikator yang hebat, penyelesai masalah, pemikir kritis, mahir teknikal, penganalisis, pemimpin perniagaan, usahawan dan penasihat yang dipercayai. Permintaan kuat untuk profesional perakaunan menawarkan banyak peluang pekerjaan.


Program perakaunan Rider direka untuk membina profesional. BSBA dalam perakaunan menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk kerjaya dengan syarikat, firma perakaunan awam, dan organisasi kerajaan.

Jurusan perakaunan belajar di dalam bilik darjah, melalui jawatan koperasi dan latihan, dan melalui peluang rangkaian berterusan dengan eksekutif perakaunan.

Mulakan kuat untuk menjadikannya besar

Teguhkan ketajaman perniagaan anda dengan kajian bebas berasaskan latihan. 75% daripada jurusan perakaunan melengkapkan latihan atau koperasi berbayar semasa dalam program. Latihan magang dan koperasi sesuai dengan lancar ke dalam jadual akademik.

Hasil Program

Kurikulum

Kemasukan

Yuran Pengajian Program

Biasiswa dan Pembiayaan

Peluang kerjaya

Akreditasi

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan