Keystone logo
© Eva Dang
Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

pengenalan

Pendidikan Kaliber Tertinggi

Richmond adalah Universiti Antarabangsa Amerika, ditubuhkan pada tahun 1972 dan berpusat di West London dengan dua kampus di Richmond Hill dan berhampiran dengan Kensington High Street. Sejak 1981, universiti itu telah menganugerahkan Ijazah Amerika yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Negeri di peringkat tinggi pendidikan tinggi. Salah satu pencapaian terbaru yang Richmond dengan bangga mengumumkan, telah diberikan kuasa untuk memberi para pelajar dengan gelar UK sendiri bermula dari Ogos 2018, sebagai akibatnya telah diberikan baru-baru ini diberikan Tauliah Pangkat Pemberian Darjah (TDAP) oleh Majlis Privy.

Universiti adalah universiti pertama dan satu-satunya di UK yang telah diberikan kuasa untuk menganugerahkan ijazah dua pengajaran, yang bermaksud pelajar akan menerima ijazah UK dan Amerika Syarikat yang akan memberi kesan besar kepada graduan kami sambil mencari peluang pekerjaan dan membuat mereka menonjol dari orang ramai.

Sejak dibuka pada tahun 1978, bangunan kampus Kensington di St Albans Grove dan Ansdell Street menampung pelajar-pelajar sarjana muda dan tahun keempat serta semua pelajar pascasiswazah. Pada bulan Mac 1988 kampus Kensington menyaksikan perkembangan lebih lanjut di Young Street dan yang paling baru-baru ini, Kensington High Street.

Universiti ini unik untuk piawaian akademik institusi swasta, dalam pendekatan pengajarannya yang menggabungkan sistem American Liberal Arts dengan piawaian pendidikan tinggi UK, yang memberi kuasa kepada graduan kami dengan kelebihan daya saing dan membuka lebih banyak peluang untuk mencari pekerjaan sama ada di UK atau di Amerika Syarikat

Ijazah sarjana muda yang kami tawarkan untuk meneroka pelbagai subjek dan program yang membolehkan pendidikan berasaskan luas, sedangkan program pascasiswazah termasuk pilihan untuk mengambil pilihan tertentu yang akan menentukan darjah kecil / utama. Manfaat utama yang ditawarkan oleh universiti swasta ini antara lain, lebih banyak bimbingan akademik dan pengajaran (15 jam seminggu secara purata) daripada mana-mana Universiti UK lain, tumpuan yang kuat untuk mempromosikan peluang antarabangsa melalui pelbagai jenis kredit dan latihan magang bersepadu, dan belajar program luar negara di pusat pengajaran kami di Itali (Rom dan Florence).

Kami menawarkan kecemerlangan pengajaran dan menawarkan sokongan kewangan dengan US dan UK Beasiswa kami berdasarkan prestasi merit dan akademik, dan baru-baru ini telah memperkenalkan Beasiswa Tambahan Kanselir Baru untuk Kejatuhan 2018 yang menyumbang untuk mengurangkan hutang yuran tunjangan pelajar yang signifikan setelah tamat pengajian mereka. Biasiswa kami boleh digabungkan dengan pembiayaan UK dan AS yang lain dan memberikan pilihan yang tersedia, yang kami menasihati pelajar kami untuk memohon apabila memenuhi syarat kemasukan.

three people sitting in front of table laughing together

Brooke Cagle / Unsplash

5 sebab utama untuk memilih Richmond

 1. UK yang diiktiraf Dually

 1. Beasiswa yang boleh mengurangkan hutang pelajar

 1. Sistem Seni Liberal Amerika yang fleksibel, jam hubungan dan bimbingan yang luas (purata 15 jam seminggu)

 1. Internships Bersepadu (di UK dan luar negara)

 1. Dua pengalaman kampus London (di Richmond

Perspektif Antarabangsa

Hidup dan belajar bersama-sama, pelajar kami dari lebih dari 100 negara bersedia untuk dunia di mana kemampuan untuk berkomunikasi dengan berkesan merentasi sempadan kebangsaan dan budaya adalah sama pentingnya dengan pencapaian akademik tradisional. Pendidikan Richmond menawarkan perspektif global dan persekitaran pembelajaran interaktif yang mempromosikan kepelbagaian, kerja berpasukan dan kepimpinan. Sebagai universiti antarabangsa Amerika yang liberal, ia memberi tumpuan kepada memperkayakan pengalaman belajar pelajar dalam suasana antarabangsa, dengan mengambil kira pelbagai aspek antara budaya. Ia menggalakkan pelajar membuat pendapat mereka sendiri dan menjadi perhatian dengan orang lain semasa membuat keputusan atau mengendalikan projek kursus, serta membangunkan kekuatan masing-masing dan kemahiran profesional sebagai pemimpin pasukan antarabangsa masa depan.

woman holding book on bookshelves

Becca Tapert / Unsplash

Dua pengalaman kampus di London

Serta kegembiraan hidup di salah satu bandar yang paling meriah dan kosmopolitan di dunia, London jelas menawarkan sumber dan peluang yang luar biasa untuk belajar di luar kelas. Walau bagaimanapun, kursus Richmond juga membawa kehidupan bandar - penduduknya, institusi, politik, masalah dan sejarah menjadi ceramah dan projek kursus. Tambahkan ke semua ini fakulti antarabangsa yang menyokong, kurikulum fleksibel yang membolehkan anda meneroka topik di luar pengkhususan utama anda, kelas kecil dan kampus di dua kawasan kejiranan yang paling indah di London dan anda akan dapati Richmond tempat yang bagus untuk memperoleh sarjana dua atau ijazah sarjana diiktiraf di UK dan AS

Kampus Richmond Hill

Pelajar pertama dan kedua menghadiri kampus Richmond Hill kami. Kampus ini terletak di tapak seluas enam ekar yang indah di bahagian atas Richmond Hill, salah satu kawasan yang paling dicari di London. Bangunan neo-Gothic yang mengagumkan dibina pada tahun 1843 dan sebuah perpustakaan lima tingkat moden, bilik darjah, komputer dan makmal sains, studio seni dan fotografi dan auditorium.

Kampus ini juga menempatkan kediaman pelajar, dewan makan, bilik umum pelajar, dan pejabat fakulti dan pentadbiran. Terdapat juga gelanggang sukan tenis tenis, bola tampar, bola keranjang dan mini-bola sepak (bola sepak). Setelah selesai dua tahun di kampus Richmond Hill, pelajar-pelajar berpindah ke kampus kami di London di Kensington untuk dua tahun pengajian mereka yang terakhir.

Kampus Kensington

Ketiga tahun, pelajar tahun keempat dan siswazah menghadiri kampus Central London kami di Kensington, salah satu kawasan perumahan yang paling indah di London. Beberapa bangunannya dalam masa 2 minit berjalan kaki dari Atlantic House utama di St Albans Street mempunyai semua kemudahan yang diperlukan dari bilik darjah, makmal pc, perpustakaan, dewan makan dan pejabat Universiti.

Kampus Kensington juga menganjurkan beberapa pelajar yang melawat dari Amerika Syarikat dan negara lain yang menghabiskan semester atau setahun di London. Pelajar boleh memilih untuk tinggal di bangunan universiti atau di perumahan luar kampus pilihan mereka. Dalam jarak berjalan kaki, Royal Albert Hall, terkenal dengan konsertnya, Kolej-kolej Muzik dan Seni Diraja, Kolej Sains dan Teknologi Imperial, Muzium Victoria dan Albert, Muzium Sejarah Alam, Muzium Geologi dan banyak pawagam, ikonik Hyde Park dan Jalan tinggi yang hebat dengan banyak kafe, restoran, kelab dan kedai serbaneka.

Daerah bawah tanah dan Piccadilly menghubungkan Richmond atau Kensington dengan seluruh bandar. Perkhidmatan kerap ke stesen Victoria, Paddington dan Waterloo menghubungkan anda ke seluruh UK dan Eropah. Kedua-dua Lapangan Terbang Heathrow dan Gatwick mudah diakses.

Lokasi

 • Kensington

  1 St. Albans Grove, W8 5PN, Kensington

 • Richmond

  Queen's Rd, Richmond TW10 6JP, UK, TW10 6JP, Richmond

Soalan