Keystone logo
Regent's International College

Regent's International College

Regent's International College

pengenalan

Kolej Antarabangsa Regent (RIC) adalah sebuah kolej pendidikan lanjutan di dalam Bangkok, Thailand yang menawarkan pelajar pelbagai laluan yang berbeza untuk mendapatkan ijazah UK Sarjana Muda. UK menarik beribu-ribu pelajar universiti setiap tahun, menyediakan sarjana muda dan ijazah sarjana dalam pelbagai bidang.

Kolej Antarabangsa Regent adalah pusat berdaftar di Thailand untuk University of London International Programs, menawarkan empat darjah Sarjana Muda Sains dalam bidang Ekonomi, Pengurusan, Kewangan dan Pengajian Sosial (EMFSS) dengan semua arah akademik yang disediakan oleh London School of Economics dan Sains Politik (LSE):

  • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Perniagaan dan Pengurusan
  • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Ekonomi dan Pengurusan

Bagi pelajar tidak memenuhi syarat akademik yang diperlukan untuk University of London kursus ijazah (UOL) Sarjana Muda, kami juga menawarkan Program Yayasan Antarabangsa yang diperlukan. Program ini melengkapkan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memulakan ijazah sarjana muda UOL menuntut ditawarkan di RIC. The IFP telah direka untuk memastikan pelajar mencapai piawaian akademik yang tinggi, belajar pengetahuan mata pelajaran yang sesuai dan memperoleh kedua-dua kemahiran dan rasa ingin tahu intelektual perlu bagi ketat kajian di peringkat ijazah.

Kolej Antarabangsa Regent juga institut yang pertama di Thailand yang akan diluluskan oleh Edexcel, badan pemberian terbesar di UK untuk menawarkan BTEC (Perniagaan dan Majlis Pendidikan Teknikal) kelayakan. kursus BTEC kini ditawarkan dalam:

  • pengajian Perniagaan
  • pengurusan hospitaliti

Kolej Antarabangsa Regent menawarkan '2 + 1 program Ijazah UK. Setelah selesai HND yang BTEC di RIC, pelajar boleh maju ke tahun akhir kursus ijazah di sebuah universiti UK atau tahun ketiga kursus ijazah di mana-mana universiti antarabangsa lain yang menerima HND itu.

Lokasi

  • Bangkok

    590 Thanon Pracha Utith, 10310, Bangkok

Soalan