Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

pengenalan

Regent College London ialah sebuah institusi pengajian tinggi terkemuka yang terletak di tengah-tengah London, United Kingdom yang meriah. Terkenal dengan program akademiknya yang pelbagai, ia menawarkan pelbagai kursus sarjana muda dan pascasiswazah dalam disiplin seperti perniagaan, pengkomputeran, kesihatan, dan penjagaan sosial. Dengan komitmen terhadap kecemerlangan akademik dan persekitaran pelbagai budaya, Regent College London menyediakan pelajar pendidikan bertaraf dunia yang melengkapkan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berkembang maju dalam bidang pilihan mereka. Terokai peluang dan pengalaman yang ditawarkan oleh Regent College London dan memulakan perjalanan pertumbuhan akademik dan peribadi di salah satu bandar paling dinamik di dunia.

Kami adalah komuniti yang pelbagai, aktif dalam mempromosikan pembelajaran dan pendidikan, dengan lebih 20 tahun kejayaan dalam pendidikan tinggi UK. Kami mengalu-alukan pelajar dari semua latar belakang dan memupuk persekitaran yang menyokong, inklusif dan budaya positif.

Ketahui lebih lanjut tentang bidang subjek kami dan kursus yang kami tawarkan.

 • Perniagaan dan Perusahaan
 • Kejuruteraan dan Pengkomputeran
 • Kesihatan dan Sains Sukan
 • Undang-undang

Kajian fleksibel mengikut gaya hidup anda

Kehidupan moden sibuk dan menuntut. Kami percaya bahawa kajian yang fleksibel dan disesuaikan adalah asas untuk pendidikan kontemporari. Inilah sebabnya kami menawarkan:

 • kelas siang, petang, dan hujung minggu
 • beberapa lokasi kajian di seluruh London
 • sesi pembangunan pelajar untuk meningkatkan pembangunan peribadi dan profesional anda
 • Berfikir ke dalam Perwatakan; satu set program pembelajaran transformasi percuma

Mengutamakan pengalaman pelajar

Regent menawarkan pengalaman pelajar yang unik, dibezakan daripada mana-mana universiti lain. Ini dicirikan oleh pengajaran yang cemerlang, budaya yang positif, dan sokongan pelajar yang tiada tandingannya. Pelajar kami bersetuju, memberikan kami penilaian 93% untuk kepuasan keseluruhan dalam Tinjauan Pelajar Kebangsaan (NSS) terkini.

Sejarah dan Wawasan

Regent College London telah ditubuhkan pada 2010 sebagai sebahagian daripada Regent Group, sebuah perniagaan pendidikan, latihan dan pengurusan pelaburan yang diasaskan oleh keluarga Pankaj. Kami berkongsi sejarah yang kaya dan berjaya dalam pendidikan, dicirikan oleh kampus yang padat, kelas yang kecil dan tertumpu, dan sokongan yang tiada tandingan.

Kolej ini pada mulanya dibuka di Wembley, menyampaikan Diploma Kebangsaan BTEC Tinggi dan menyediakan pelajar dengan laluan kemajuan alternatif ke Pengajian Tinggi. Pada tahun 2013, kami membuka kemasukan kepada orang ramai untuk mencerminkan komitmen kami untuk meluaskan akses dan penyertaan. Sejak itu, kami telah menyampaikan pelbagai program perniagaan HND yang disahkan oleh Pearson. Kami juga memperluaskan peruntukan Pendidikan Tinggi kami, bekerjasama dengan koleksi rakan kongsi universiti untuk menyampaikan Laluan Tahun Asas, Ijazah Asasi, Ijazah Sarjana Muda, Ijazah Tambah Nilai dan Ijazah Sarjana.

Sebagai sebuah kolej, kami telah mencapai banyak matlamat, seperti hasil positif untuk Kajian Pengajian Tinggi QAA, keputusan cemerlang dalam Tinjauan Pelajar Nasional, membuka lima lokasi kampus di seluruh London, dan sudah tentu, membantu pelajar kami mencapai matlamat dan aspirasi sepanjang hayat mereka.

Visi kami

Visi kami adalah untuk menjadi universiti British pertama yang benar-benar berdaya teknologi di UK, dengan jenama dan kampus global dari 2025 hingga 2030. Kami berhasrat untuk menyediakan pelajar di seluruh dunia pendidikan yang cemerlang dan pengalaman pelajar.

Kemasukan

Keperluan Kemasukan untuk Pelajar Domestik dan EU

Komuniti Regent terbuka dan mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia. Jika anda seorang pelajar rumah domestik, anda boleh mendapatkan syarat kemasukan di halaman kursus kami. Untuk pelajar EU, cari negara anda daripada senarai di bawah, untuk mengetahui lebih lanjut tentang keperluan kemasukan khusus ke negara anda.

Berikutan pemergian UK dari EU, Kerajaan UK mengumumkan pada 23 Jun 2020 bahawa warga EU, EEA yang lain dan warga Switzerland tidak lagi layak untuk status yuran rumah mahupun sarjana muda, pascasiswazah dan sokongan kewangan pelajar lanjutan daripada Student Finance England untuk kursus. bermula pada tahun akademik 2021/22 dan seterusnya.

Perubahan ini tidak terpakai kepada warga Ireland yang tinggal di UK atau Ireland yang hak mereka untuk belajar dan mengakses faedah dan perkhidmatan akan dipelihara secara timbal balik untuk warga UK dan Ireland di bawah pengaturan Kawasan Perjalanan Bersama. Pelajar di luar pengecualian ini akan bertanggungjawab untuk yuran kursus antarabangsa.

Keperluan Visa

Laluan visa Siswazah ialah visa yang tersedia untuk pelajar antarabangsa di UK yang ingin bekerja atau mencari kerja selepas berjaya menamatkan ijazah mereka di peringkat Sarjana Muda atau ke atas di penyedia Pendidikan Tinggi.

Regent College London ialah penyedia Pendidikan Tinggi dengan rekod prestasi pematuhan. Laluan visa Siswazah tidak ditaja, bermakna kami tidak akan menaja anda pada laluan visa ini.

Pemohon yang memohon di bawah laluan ini akan diberikan (sekali diberikan) visa selama dua tahun.

Tiada keperluan penyelenggaraan pada laluan ini, bermakna anda tidak perlu mempunyai jumlah wang yang ditetapkan untuk ditunjukkan dalam akaun bank anda seperti yang anda akan lakukan semasa anda memohon visa Pelajar.

Dengan melengkapkan kelayakan dengan Regent College London , anda secara automatik akan memenuhi keperluan Bahasa Inggeris apabila anda memegang kelayakan yang diajar dalam bahasa Inggeris.

Maklumat dan Panduan Permohonan Visa

Berpindah ke negara baharu untuk belajar boleh berasa amat memberangsangkan dan mengumpul pengalaman anda dengan persekitaran dan kursus baharu boleh mengambil sedikit masa. Halaman ini merangkumi semua maklumat dan panduan yang berkaitan untuk membantu anda memahami proses visa dan imigresen sebelum anda memulakan pengajian anda dengan kami.

Dokumen Visa dan Maklumat Lanjut

 • Permit Penduduk Biometrik (BRP)
 • Pengesahan Penerimaan untuk Pengajian (CAS)
 • Terjemahan Dokumen
 • Kenyataan peribadi
 • Ujian dan Sijil Tuberkulosis
 • Surcaj Kesihatan Imigresen (IHS)
 • Bekerja Semasa Pengajian Anda
 • Penolakan

Statistik Alumni

Lokasi

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Soalan