Keystone logo
Raffles Singapore

Raffles Singapore

Raffles Singapore

pengenalan

Sejak menubuhkan kolej pertamanya di Singapura pada tahun 1990, Raffles telah berkembang untuk mengendalikan 19 kolej dan universiti di 18 bandar di 12 negara .

Skim pemindahan antara sekolah yang fleksibel membolehkan pelajar untuk belajar di mana-mana rangkaian kolej dan universiti Raffles , melibatkan diri dalam budaya dan pengalaman yang berbeza di luar negara.

Pelajar yang mendaftar di Raffles mendapat manfaat daripada pendidikan berkualiti dengan pengalaman tangan yang bersesuaian dengan industri. Ini membolehkan mereka meningkatkan peluang kerjaya mereka.

Belajar dalam persekitaran pelbagai negara membolehkan pelajar kami mengembangkan rangkaian peribadi mereka, didedahkan kepada perspektif antarabangsa dan meningkatkan peluang kerjaya di luar negara mereka.

Kami memeluk pendidikan holistik melalui pembangunan proses pemikiran yang unggul, penguasaan komunikasi, dan pemerolehan kaedah kerja yang menyeluruh dan berkesan.

Kurikulum dan pedagogi kami direka untuk menjadi industri yang fokus dan relevan. Pelajar kami diberi kuasa untuk berinovasi dengan kreativiti. Kemahiran yang diperoleh oleh pelajar kita akan jauh melebihi pengetahuan dan kepakaran profesion, yang menetapkan mereka di jalan menuju kejayaan.

Visi kami

Visi kami adalah untuk menjadi kumpulan pendidikan utama.

Misi kita

Kami komited untuk menyediakan pendidikan yang berkualiti dan perkhidmatan yang berkaitan melalui rangkaian institusi kami.

Nilai & Budaya Kita

Kami menyediakan persekitaran pembelajaran yang membawa kepada kerjaya yang berjaya melalui pengalaman pendidikan yang mempromosikan:

  • Tanggungjawab sosial
  • Kecemerlangan profesional untuk kebolehpasaran
  • Pemikiran analitik untuk menyelesaikan masalah
  • Kreativiti untuk menggalakkan inovasi
  • Keusahawanan

Lokasi

  • Singapore

    51 Merchant Rd, 058283, Singapore

Soalan