Keystone logo
Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

pengenalan

Mengenai Raffles Riyadh

"Pendidikan berkualiti tinggi global anda tidak perlu meninggalkan keluarga anda untuk"

Raffles adalah pembekal pendidikan swasta berkualiti tinggi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk menjadi sekolah menengah dan siswazah khusus reka bentuk # 1 di Asia Pasifik sejak 1990 dan salah satu daripada 50 sekolah reka bentuk terbaik di seluruh dunia dengan lebih 20,000 graduan dan pemohon semasa, hari ini, rangkaian Raffles terbentang hingga 30 kolej di 29 bandar di 12 negara di seluruh Asia Pasifik, Asia, Australia

Kebanggaan pengalaman pendidikan global ini dibawa ke Timur Tengah bermula dari Riyadh pada tahun 2013 melalui usaha sama yang menarik antara Raffles International Corporation dan salah satu perusahaan terkemuka dan beragam di Arab Saudi.

Dengan Keahlian Pelajaran Pendidikan Raffles International Berada di Riyadh, pemohon boleh mendapat manfaat daripada keuntungannya sambil tetap dekat dengan orang yang mereka cintai.

SEKARANG Riyadh "PERANCANGAN UNTUK MENDAPATKAN" mempunyai peluang untuk menemui, membentuk, mencapai, memindahkan dan menggunakan pengetahuan untuk menjadi pencipta reka bentuk terbaik dalam mana-mana jurusan berikut yang kami tawarkan:

Reka Bentuk Fesyen, Rekaan Barang Kemas, Reka Bentuk Komunikasi Visual, Pemasaran Fesyen

Di Raffles, kami komited untuk mempromosikan reka bentuk sebagai industri dan pereka sebagai artis kreatif yang mencari keghairahan dan kecemerlangan mereka dan menjanjikan komuniti Riyadh gelombang baru pembuatan bakat yang menyumbang kepada penghalusan keseluruhan dalam budaya reka bentuk yang mencurahkan visi menjadi 'Hub Design Saudi'.

Melayani tujuan penyampaian pemimpin dalam profesion mereka dan masyarakat, Raffles KSA dalam misi dan pasukannya bekerja keras dalam menekankan peranan pemberdayaannya dengan menyediakan pemohon wanita pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi usahawan dan pemain profesional dalam dunia Rekaan secara tempatan dan di seluruh dunia.

Kajian sepenuh masa dan reka bentuk modul antarabangsa yang disatukan bersama dengan persekitaran yang memperluas inspirasi dan horizon mencerminkan hasil yang dicapai untuk menyampaikan murid yang baik dengan pendedahan yang unik terhadap pergerakan dan budaya global.

Pengiktirafan Global

Belajar dengan Raffles Design Institute menyediakan anda dengan kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Diploma Lanjutan atau Diploma anda akan disampaikan bersempena dengan Kolej Pengajian Tinggi Raffles (RCHE), Singapura dan Diberikan olehnya. RCHE didaftarkan dan disahkan oleh CPE dan EDU TRUST Singapura.

Seperti yang diketahui, piawaian pendidikan Singapura dianggap antara yang tertinggi di dunia. Diploma Lanjutan anda juga akan membolehkan anda meneruskan pengajian anda dan menerima kelayakan Ijazah Sarjana Muda dengan mengkaji hanya 4 syarat di salah satu darjah perbadanan Raffles International yang menganugerahkan lokasi seperti Singapura, Australia, Malaysia, Switzerland atau India.

Akreditasi

Raffles KSA menyediakan sijil reka bentuk terakreditasi tertinggi di SAUDI ARABIA dan Timur Tengah. Ijazah Diploma Lanjutan kami dihantar bersempena dengan Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapura dan dianugerahkan olehnya.

Kolej Pengajian Tinggi Raffles (RCHE) didaftarkan di bawah CPE (Majlis Pendidikan Swasta) Singapura dan diiktiraf oleh EDU TRUST Singapura.

Visi, Misi, Falsafah

Belajar dengan Raffles Design Institute menyediakan anda dengan kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Ijazah anda disampaikan bersama dengan Raffles College of Higher Education (RCHE) Singapura, yang didaftarkan dan disahkan oleh CPE dan EDU TRUST. Mempelajari lapan istilah di Raffles Riyadh untuk diploma lanjutan dan dua gelaran Top Up di Raffles Colleges akan membolehkan anda mencapai gelaran sarjana dalam reka bentuk.

Piawaian pendidikan Singapura dianggap antara yang tertinggi di dunia. Diploma Lanjutan dan Ijazah Sarjana Muda akan membolehkan anda meneruskan Pendidikan anda dan mencapai kelayakan Ijazah Sarjana dengan mengkaji hanya dua syarat lagi di Raffles College di Singapura, Chester University di UK, Singapura, Malaysia, India atau Thailand.

Lokasi

  • Riyadh

    Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan