Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1882, Union College Pasifik adalah Seventh-day Adventist kolej Kristian dengan tradisi seni liberal yang kuat. Terletak di tengah-tengah Lembah Napa California, kolej menawarkan program empat tahun yang diiktiraf sepenuhnya dan menekankan kecemerlangan akademik, pengalaman rohani yang sahih dan perkhidmatan kepada masyarakat tempatan dan seluruh dunia.

Misi PUC ini

Union College Pasifik adalah masyarakat pembelajaran Adventist Seventh-hari yang menawarkan yang sangat baik pendidikan Kristus berpusatkan yang menyediakan pelajar untuk kehidupan yang produktif perkhidmatan manusia yang berguna dan integriti peribadi tanpa kompromi.

Akademik

Kolej ini telah diiktiraf sebagai sebuah Kolej Liberal Arts Negara oleh US News & World Report sejak 2009. Sebelum ini, PUC telah berada di peringkat atas kategori Western Regional Kolej selama 17 tahun berturut-turut. PUC telah dikekalkan akreditasi tanpa gangguan oleh Persatuan Barat Suruhanjaya Sekolah dan Kolej Kanan Kolej dan Universiti (WSCUC) sejak 1951. Pada tahun 2011, WSCUC diperbaharui akreditasi penuh PUC melalui musim bunga 2018. Kolej ini juga diiktiraf oleh Persatuan Accrediting of Seventh-day Adventist sekolah, Kolej dan Universiti. Kolej ini mempunyai lebih dari 90 profesor sepenuh masa dan menawarkan lebih daripada 70 darjah dan program, termasuk syarikat bersekutu, sarjana muda dan ijazah sarjana. A 13: 1 nisbah pelajar kepada guru menyediakan tahap cemerlang sokongan akademik dan mentor. PUC senior menjaringkan jauh melebihi purata kebangsaan dalam Ujian Major Field (MFTs), dengan kedudukan persentil ke-95 ke atas untuk jabatan matematik dan psikologi pada tahun 2015. PUC mempunyai tradisi yang panjang kadar penerimaan yang tinggi kepada sekolah-sekolah perubatan dan pergigian dan program ijazah. Alumni telah menghadiri Loma Linda University, UC Davis School of Law, UCLA, Yale, dan institusi berprestij. Fakulti termasuk Fulbright Scholars dan pemenang geran Yayasan Sains Kebangsaan.

Iman dan Perkhidmatan

Berpuluh-puluh kajian Bible setiap hari, kumpulan doa, dan peluang pekerjaan ibadat berlangsung di kampus. Pelajar mengambil bahagian dalam lebih 20 program kemasyarakatan untuk berkhidmat jiran tempatan dan mereka yang memerlukan di seluruh dunia. Gereja PUC di kampus mengisi beberapa kali seminggu sebagai keluarga kampus mengumpulkan bersama-sama untuk beribadah. Iman dan pembelajaran disepadukan dalam bilik darjah, di mana profesor Kristian memupuk pelajar pada perjalanan akademik dan rohani mereka. PUC telah menghantar lebih 1,300 mubaligh pelajar untuk berkhidmat di negara-negara termasuk Chile, Republik Czech, Kazakhstan, Kenya, Kepulauan Marshall, dan Korea Selatan. cuti sekolah adalah masa yang sesuai untuk berkhidmat untuk pelajar-pelajar yang terlibat dalam projek-projek jangka panjang di Nicaragua, Fiji, Brazil, dan Arizona.

Lokasi

PUC hanya kolej empat tahun Lembah Napa. Kampus destinasi terletak 70 batu ke utara San Francisco dan 60 batu timur Lautan Pasifik. Kampus ini telah diiktiraf sebagai kolej yang paling indah di negara ini oleh majalah Newsweek. Kolej ini mengekalkan lebih daripada 30 batu mendaki dan berbasikal laluan. The Albion Retreat dan Pusat Pembelajaran, kampus PUC ini di Pantai Mendocino, berfungsi sebagai asas rumah untuk kelas dan tempat bersantai. lokasi Northern California PUC menyediakan laluan mudah untuk riadah dan hiburan di Bay Area San Francisco, Sacramento Valley, Lake Tahoe, dan seterusnya.

Sejarah Kami

Kisah PUC bermula dengan Gereja Seventh-day Adventist, yang telah lama mempunyai komitmen yang tinggi dalam pendidikan. Pada tahun 1800-an dan awal 1900-an, gereja yang ditubuhkan di sekolah-sekolah dan kolej berhampiran pusat-pusat penduduk utama di seluruh Amerika Utara.

Pada tahun 1874 gereja yang diasaskan kolej pertamanya di Battle Creek, Michigan. Beberapa tahun kemudian, California gereja yang berkembang pesat mula mencari lokasi yang baik untuk sebuah sekolah di Utara California.

Lima belas batu ke utara Santa Rosa, di ladang anggur Healdsburg, mereka dapati barang ideal dan dibeli struktur bata mengenakan, dilengkapi sepenuhnya dengan jalan utama Healdsburg ini. Healdsburg Academy dibuka di sana pada 11 April 1882, dengan dua orang guru dan dua puluh enam pelajar. Pada tahun 1899, untuk mencerminkan kurikulum berkembang, nama sekolah ini telah ditukar kepada Healdsburg College. Pada tahun 1906 ia menjadi Pacific Union College.

Pada tahun 1909, gereja itu membeli Angwin Resort di pergunungan atas St. Helena. Mereka membeli tanah dan bangunan untuk $ 60,000, dan PUC didedikasikan di tapak Angwin sekarang ini pada 29 September 1909. hotel di resort ini, lorong boling, dan kotej menjadi asrama, bilik darjah, dan rumah-rumah fakulti. Pelajar dan fakulti kerja yang telah bersama-sama membina struktur lain, sering menggunakan kayu dituai dari harta Kolej.

Dari masa ke masa, kampus menyaksikan perubahan dan pengembaraan sebuah negara yang semakin meningkat. Perubahan dalam kemudahan dan program mencerminkan perubahan dalam budaya dan pembangunan, termasuk yang datang dan pergi daripada tenusu, ladang ayam, dan kursus seperti besi dan ekonomi rumah. Dalam masa, kolej ditambah jurusan fizikal pendidikan, program filem & televisyen penerbangan dan, dan bidang-bidang kontemporari pengajian lain. Sekolah ini sentiasa mempunyai pendidikan yang kukuh, agama, dan program-program sains, dengan tumpuan khusus dan kejayaan dalam kursus pra-perubatan.

PUC merupakan sekolah pertama untuk memenuhi Lembaga mazhab piawaian Regents 'akreditasi kolej, pada tahun 1932. Pada tahun 1933 PUC telah diiktiraf oleh Persatuan Northwest Sekolah Menengah dan Tinggi, satu lagi yang pertama untuk kolej Adventist. Akreditasi oleh Persatuan Barat Sekolah dan Kolej datang pada tahun 1951.

Salah satu sumbangan besar PUC untuk sistem Adventist ialah pengenalan kerja graduan pada tahun 1934 dengan penubuhan program musim panas yang sangat berjaya yang dikenali sebagai Bible School Advanced. Selepas sesi 1936, sekolah ini telah dipindahkan ke Washington, DC, dan menjadi Seventh-day Adventist Theological Seminary yang.

Hari ini suasana semula jadi yang indah kolej dan gaya California terus mengalu-alukan beratus-ratus pelajar setiap tahun, yang menawarkan komuniti pembelajaran yang sebenar dan kesahihan rohani.

Lokasi

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan