Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Paul Smith's College

Paul Smith's College

Paul Smith's College

pengenalan

Ketika datang ke kolej cookie cutter, Paul Smith adalah apa-apa tetapi. Malah, kita satu-satunya kolej 4 tahun di dalam sempadan yang terkenal di dunia "selama-lamanya liar" Adirondacks.

Pelajar di Kolej pengalaman Paul Smith hands-on pendidikan yang menggabungkan latihan kerjaya terbukti dengan penerokaan bermakna diri, masyarakat dan di bumi;

  • jika anda seorang utama perhutanan, anda akan memainkan peranan dalam pengurusan mapan harta 14.000 ekar kolej
  • jika anda seorang utama sains perikanan dan hidupan liar, anda akan belajar untuk menandakan dan menjejaki spesies yang berbeza
  • jika anda seorang pengajian perniagaan keusahawanan utama, anda akan menulis rancangan perniagaan bekerja untuk operasi tempatan

Hidup dan belajar di sini memerlukan sejenis khas pelajar - seseorang yang menghargai banyaknya landskap semula jadi kita dan merangkumi semangat kreatif berdikari. Kita panggil diri kita Smitties. Bunyi seperti anda? Mari berbincang!

Misi Kita

Paul Smith adalah tidak seperti mana-mana kolej di Amerika. lokasi kami dan warisan bersejarah menawarkan pelajar peluang yang hebat untuk tangan-on pembelajaran dalam bidang penjagaan alam sekitar, pengurusan perhutanan, hospitaliti dan banyak lagi. pendekatan yang unik kami adalah untuk menggabungkan pengalaman pembelajaran dan tradisional dengan menggunakan bilik darjah sebagai titik pelancaran untuk kerja lapangan, penyelidikan makmal, latihan dan pengalaman on-the-job.

Hasilnya, graduan Kolej Paul Smith meninggalkan dengan latar belakang akademik, keyakinan dan dunia nyata pengalaman yang kukuh untuk berkembang maju dalam bidang yang dipilih.

Kenyataan Misi

Kolej Paul Smith secara aktif mendidik pelajar menjadi rakyat yang produktif dengan menggabungkan pengalaman dan pengajaran tradisional melalui komitmen kami untuk penemuan, disiplin dan kreativiti. masyarakat College kami Paul Smith, yang tinggal di dalam Taman Adirondack, menggalakkan kemampanan ekonomi, sosial dan alam sekitar.

Mengapa Paul Smith? Ia Mengenai Pengalaman

Berikut adalah formula yang terdiri daripada ahli akademik kami + fakulti kami + lokasi kami = pengalaman kolej anda tidak boleh dapatkan di tempat lain.

Dengan kira-kira 900 pelajar Paul Smith adalah a-bersatu ketat, sokongan, dan kepercayaan masyarakat kolej "hijau". Kami menawarkan 17 Sarjana Muda dan tujuh program ijazah Bersekutu.

Dari Kampus ke kerjaya

Sembilan daripada sepuluh Smitties - itulah apa yang kita panggil alumni Paul Smith - mendapatkan pekerjaan atau pergi ke grad sekolah dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian. graduan kami termasuk pembuat dasar alam sekitar, usahawan trak makanan, renjer taman, pengurus resort, dan Fortune 500 CEO.

Kehidupan di Adirondacks

Mereka tidak memanggil kita College of the Adirondacks untuk apa-apa. kampus kami terletak di dalam enam juta ekar Adirondack Park - dan apabila anda tinggal di sini, anda menjadi seorang Adirondacker. Kami mempunyai pasukan woodsmen dan pasukan berjalan dengan kasut salji kejohanan. Dan setiap bulan Februari, anda akan berkumpul dengan beribu-ribu rakan-rakan Adirondackers di Saranac Lake untuk meraikan Karnival Musim Sejuk paling lama Pantai Timur. Dalam cuaca panas, meminjam salah satu kanu kolej itu, menaikkan batu denai di depan pintu anda, atau menangani kampus tali tinggi tentu. Pada musim sejuk, anda boleh memukul tertutup dinding kampus mendaki dan Olimpik ski berjalan pada Whiteface Mountain hanya 30 minit jalan.

Apa yang Boleh Pengalaman Paul Smith Adakah untuk Anda?

Datang lihat sendiri. Jadual lawatan kampus atau bercakap dengan seorang pegawai kemasukan dengan menghubungi (800) 421-2605 atau menghantar e-mel kepada kami di [email protected].

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Paul Smiths

    New York 30,7777, 12970, Paul Smiths

    Soalan