Keystone logo
Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

pengenalan

Mencari lebih banyak peluang dalam hidup? Mahukan kerjaya yang anda gemari? Perlukan pendidikan berkualiti dan berpatutan?

Itulah yang dimaksudkan dengan Kolej Komuniti & Teknikal Pierpont. Kami ingin membantu anda memulakan jalan hidup baru. Sama ada anda baru menamatkan sekolah menengah, mencari peluang pekerjaan yang lebih baik, atau ingin memulakan kerjaya baru, Pierpont dapat membantu anda.

Kami beribu pejabat di Fairmont, WV, melayani wilayah 13 daerah dengan kampus tambahan di daerah Monongalia, Marion, Harrison, Lewis, dan Braxton. Kampus utama kami dikongsi dengan Fairmont State University yang membolehkan kami memberi pelajar kemudahan universiti yang lebih besar sambil memberikan perhatian peribadi yang kami banggakan. Anda tidak akan hanya menjadi wajah orang lain di sini.

Kami menawarkan lebih daripada 40 program ijazah Associate of Arts, Associate of Applied Science, dan Certificate of Applied Science. Dari Seni Kulinari hingga Aeronautik, kami mempunyai sesuatu untuk semua orang. Kami pakar dalam menyediakan pelajar untuk kerjaya praktikal dan praktikal dalam dua tahun atau kurang. Jabatan Pendidikan Berterusan kami juga menawarkan pelbagai kursus untuk membantu anda mengembangkan kemahiran anda, mengembangkan kemahiran baru, dan maju dalam kerjaya anda.

Lokasi

  • Fairmont

    Locust Avenue,1201, 26554, Fairmont

    Program

      Soalan