Keystone logo
Photography Studies College

Photography Studies College

Photography Studies College

pengenalan

Selamat Datang di Photography Studies College (PSC), sebuah institusi pendidikan tinggi yang memberi tumpuan untuk memberikan pengalaman pengajaran dan pembelajaran berkualiti tinggi.

Kami menawarkan pelajar pengalaman belajar yang menekankan penyelidikan intelektual dan refleksi mengenai amalan. Suatu persekitaran pembelajaran di mana pelajar dapat meneroka dan mengembangkan kemampuan mereka untuk menjadi warga negara, komunikator visual dan jurugambar.

Tumpuan kami pada kreativiti dan inovasi penting untuk semua yang kami lakukan. Kami mendorong pelajar kami untuk terlibat dengan makna, politik dan falsafah perwakilan visual. Kami mahu mereka menjadi pemikir bebas.

Kami mengharapkan komitmen daripada pelajar kami tetapi, seterusnya, PSC akan memastikan bahawa pembelajaran itu menarik, menyeronokkan dan mencabar. Kami yakin akan pentingnya melibatkan keseluruhan orang dalam proses pembelajaran.

Sebagai institusi pendidikan, kami memperagakan praktik fotografi profesional dan terus mencari peluang untuk mengintegrasikan pembelajaran dengan kerja dan penglibatan dengan masyarakat.

Lokasi

  • South Melbourne

    Thistlethwaite Street,37-47, 3205, South Melbourne

    Soalan