Keystone logo
Peru State College

Peru State College

Peru State College

pengenalan

Sejarah Peru Negeri

"Kampus Seribu Oaks," Peru negeri ahli Statewide Arboretum Nebraska, terletak di bukit tenggara bersejarah Nebraska di Sungai Missouri. Kolej ini menawarkan gabungan inovatif ijazah kelas dan graduan program dalam talian dan tradisional, termasuk ijazah sarjana dalam talian dalam pendidikan dan pengurusan organisasi. kolej pertama Nebraska, yang ditubuhkan pada tahun 1867 sebagai sebuah sekolah latihan guru dengan satu bangunan dan 60 pelajar, telah berubah sepanjang abad yang lalu dan setengah ke dalam institusi state-of-the-art yang menawarkan pelbagai, program pendidikan pelbagai rupa kepada kira-kira 2,400 pelajar. Peru Negeri telah lama menjadi sumber kebahagiaan kepimpinan, sumber berharga untuk masyarakat dan perniagaan, dan sumber graduan dicapai terkenal dengan pendidikan yang sangat baik dan kecekapan profesional. Kolej ini telah menikmati sokongan yang besar dari Negeri Nebraska, dengan lebih daripada $ 50 juta daripada projek-projek pengubahsuaian kampus pembiayaan sepanjang dekad yang lalu. Walaupun kami berkhidmat pelajar di seluruh dunia, Peru Negeri mengekalkan komitmen khas untuk berkhidmat kepada penduduk dan keperluan masyarakat Nebraska tenggara melalui pendidikan, penyelidikan dan program perkhidmatan awam.

Misi

Dalam mendidik individu untuk manfaat masyarakat, Peru Negeri memupuk keupayaan dan kecenderungan untuk pembelajaran sepanjang hayat dengan memupuk siasatan bebas dan mempromosikan nilai pengetahuan dan penemuan. Melalui program prasiswazah dan siswazah inovatif, kolej pertama Nebraska terus komitmen untuk memberi sumbangan penting kepada masa depan rantau ini dan negeri ini. Vision Peru Negeri akan menjadi kolej pilihan memupuk kecemerlangan dan pencapaian pelajar melalui penglibatan dalam budaya yang menggalakkan pertanyaan, penemuan dan inovasi.

Nilai

penglibatan pendidikan adalah satu pendekatan aktif untuk pengajaran dan pembelajaran yang mempertimbangkan kepelbagaian pelajar dan mewujudkan budaya pemilikan, penyertaan dan kepimpinan. Ia memberi kuasa kepada semua pelajar dan pekerja untuk menyambung secara peribadi dengan pengalaman pendidikan, orang lain dan masyarakat dengan mewujudkan peluang untuk terlibat secara langsung dalam pembelajaran. pendidik yang terlibat dan pelajar berusaha untuk memahami dan menghormati pelbagai perspektif dalam mencari penyelesaian kepada masalah melalui siasatan dan penyelidikan. Proses ini memudahkan penemuan idea-idea baru dan amalan yang lebih baik. Penemuan ini, bersama-sama dengan renungan yang berterusan dan komitmen kepada perkhidmatan, memupuk budaya inovasi mengakibatkan perubahan progresif yang memberi manfaat kepada masyarakat.

Matlamat

Peru Negeri bertujuan untuk menanamkan dalam pelajar-pelajar kita:

 • kemahiran komunikasi yang berkesan;
 • komputer dan literasi maklumat;
 • pemikiran kritikal bebas dan keupayaan intelek untuk perubahan;
 • persediaan untuk mengambil alih peranan kepimpinan sosial dan sivik;
 • keupayaan untuk meneruskan dari segi intelek, beretika, indah dan fizikal kehidupan bermanfaat.

Keahlian dan Akreditasi

Peru Negeri yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi. Kolej ini telah diiktiraf oleh pertubuhan itu sejak 1915. Pada tahun 2012, Peru Negeri menerima akreditasi berterusan untuk 10 tahun akan datang daripada Suruhanjaya Pengajian Tinggi. Kolej ini menerima keputusan penilaian yang terbaik, tanpa susulan lawatan atau laporan lain yang dikehendaki, meletakkan ia dalam kumpulan elit institusi di rantau ini. Peru Negeri telah meneruskan akreditasi oleh Majlis Negara bagi Akreditasi Pendidikan Guru. Keahlian penuh dikekalkan dalam Persatuan Amerika Kolej untuk Pendidikan Guru dan Majlis Amerika pada Pendidikan. Kolej ini juga anggota piagam Majlis Nebraska Pendidikan Guru. Peru Negeri adalah suatu institusi anggota Sistem College Nebraska Negeri.

Pelajar antarabangsa:

Mesti memenuhi keperluan bahasa Inggeris

Menyediakan bukti penguasaan bahasa Inggeris. Anda mesti menunjukkan bukti penguasaan bahasa Inggeris di salah satu daripada cara berikut: a. Ujian Bahasa Inggeris Bahasa sebagai Bahasa Asing (TOEFL) 550 tanpa seksyen markah kurang daripada 56 (berasaskan kertas) 79/80 (Internet berdasarkan) 213 tanpa seksyen markah kurang daripada 22 (berasaskan komputer) b. English3 - skor minimum 72 c. Bahasa Inggeris Ujian Sistem Antarabangsa (IELTS) Perincian minimum 6.5 d. SAT SAT Minimum: Membaca 440, Bahasa Inggeris

Kemasukan

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • Peru

  Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

 • USA Online

  USA Online, Amerika Syarikat

  Soalan