Keystone logo
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan University

pengenalan

Tujuan Ohio Wesleyan adalah untuk memberikan setiap pelajar pengalaman transformasi untuk mempersiapkan mereka untuk tujuan, kerjaya, dan peluang sekolah siswazah yang ingin mereka kejar.

Melalui hubungan erat dengan fakulti-mentor, kami melakukannya melalui program akademik unik yang dipanggil The OWU Connection.

OWU adalah salah satu sekolah seni liberal yang paling komprehensif di negara ini. Ini adalah salah satu daripada 45 sekolah yang terdapat di Colleges That Change Lives dan berada di 100 kolej seni liberal kebangsaan teratas oleh US News & World Report. Luas OWU lebih daripada 60 jurusan merangkumi Perniagaan, Analisis Data, Seni Rupa, Komunikasi, dan Pendidikan; bidang saintifik seperti Neurosains dan Zoologi; dan pelbagai bidang pra-profesional, termasuk Perubatan, Undang-Undang, Pentadbiran Awam, dan Kejuruteraan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Delaware

    South Sandusky Street,61, 43015, Delaware

Soalan