Keystone logo
New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

pengenalan

New Mexico Highlands University adalah institusi awam yang dikendalikan oleh negara yang terletak di Las Vegas, New Mexico, dengan pusat di Santa Fe, Albuquerque, Rio Rancho, Farmington, dan Roswell, yang menawarkan ijazah sarjana dan siswazah.

Misi

New Mexico Highlands University adalah universiti komprehensif awam yang melayani komuniti tempatan dan global kami. Misi kami adalah untuk memberi peluang kepada pelajar sarjana dan siswazah untuk memperoleh pendidikan yang luar biasa dengan memupuk kreativiti, pemikiran kritis, dan penyelidikan dalam seni, sains, dan profesion liberal dalam komuniti yang pelbagai.

Visi

Visi kami adalah menjadi universiti komprehensif utama yang mengubah kehidupan dan masyarakat sekarang dan untuk generasi akan datang.

Nilai teras

  • Kecemerlangan
  • Kepelbagaian
  • Kebolehcapaian
  • Tanggungjawab

people, girls, women

Pelajar antarabangsa

Rumah yang jauh dari rumah

Datang ke negara baru boleh menakutkan. Tetapi di Highlands, kami menawarkan anda tempat tinggal yang jauh dari rumah.

Di sini, anda tidak akan tersesat di khalayak ramai.

Ini kerana, di Highlands, anda lebih daripada seorang pelajar. Anda keluarga.

Ini bermaksud kita pergi ke atas dan seterusnya. Kami akan berada di sana untuk anda apabila ia penting.

Satu perkara yang anda akan dapati dengan cepat adalah betapa dekatnya profesor dan penasihat anda, sama ada anda memerlukan bantuan penyelidikan atau hanya mahu bercakap.

Anda juga akan menemui kakitangan yang benar-benar mengambil berat dan ingin menolong. Mereka dengan bangga memastikan mereka menyediakan apa yang anda perlukan, sama ada perkhidmatan pengangkutan ke kedai tempatan sehingga anda dapat menyimpan barang keperluan anda atau memimpin perjalanan rekreasi ke taman negara dan negara yang berdekatan.

Adakah anda bersedia untuk membuat perubahan yang akan mengubah hidup anda?

Tempat seperti tidak lain

Bercakap tentang rekreasi luar, anda akan terpesona dengan keindahan semula jadi yang unik di Las Vegas, New Mexico, hanya 45 minit dari Santa Fe. Ia menggabungkan pemandangan padang pasir dengan kehijauan dan pegunungan yang subur, menawarkan pengalaman seperti yang lain.

Hargai apa yang ditawarkan oleh empat musim, dari berenang hingga bermain ski hingga arung jeram. Pusat rekreasi kami malah menyediakan peralatan percuma!

Walaupun kami sekolah kecil, kami menawarkan suasana yang pelbagai. Dua puluh empat negara, termasuk Nigeria, Jamaica, India, dan China, diwakili di Highlands.

Ikuti Jelajah Kampus Maya!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg

Belajar dari yang terbaik

Pelajar datang dari seluruh dunia untuk profesor berkualiti tinggi kami, yang terkenal dalam bidang kepakaran mereka. Tetapi profesor ini lebih daripada sekadar pendidik. Mereka juga adalah mentor.

Sebagai contoh, pelajar seni media Ali Romero mengatakan hal ini mengenai profesor Mariah Fox Hausman dan Angela Meron: “Mariah dan Angela tidak hanya banyak mengajar saya, mereka juga peduli dengan pelajar dan kejayaan mereka. Sungguh menakjubkan perkara yang dapat dicapai apabila anda mempunyai orang seperti Mariah dan Angela sebagai guru dan mentor anda. "

Kemahiran hidup sebenar

Dalam tinjauan yang dilakukan di kalangan siswazah 2019, 97% responden melaporkan bahawa mereka berpuas hati atau sangat berpuas hati dengan kualiti pengajaran di jurusan mereka.

Kaji selidik itu diisi dengan komen yang memuji profesor sebagai "sangat berpengetahuan dan profesional" dan untuk mengajar "lebih banyak tentang persekitaran kerja yang sebenarnya" dengan memberikan "kemahiran, aplikasi praktikal, dan sumber daya ketika bekerja dengan klien." Pelajar juga gembira dengan banyak peluang untuk "penyelidikan langsung untuk kedua-dua graduan dan pelajar."

Ringkasnya: Kami komited untuk pertumbuhan peribadi dan profesional anda.

Lokasi

  • Las Vegas

    New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

Program

    Soalan