Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
New England College

New England College

New England College

pengenalan

New England College adalah kolej swasta, tanpa keuntungan, yang terletak di bandar New England Henniker, New Hampshire yang sangat unik untuk menyediakan pendidikan yang luar biasa untuk pelajar sarjana, siswazah, dan doktor dari seluruh dunia.

Kedudukan oleh Berita AS dan Laporan Dunia di peringkat atas kolej baccalaureate di utara, Kolej New England menyediakan pelajar dengan cara yang mantap, menyeluruh dan menarik. Kami menyebutnya "pembelajaran pengalaman," atau belajar demi melakukan. Sama ada kursus dalam perniagaan atau falsafah, para profesor NEC menggabungkan pengalaman tangan ke dalam kurikulum supaya pelajar lulus dengan lebih dari sekadar ijazah.

Terdapat banyak elemen ke Kolej New England yang mungkin menarik perhatian anda - falsafah pendidikan yang unik, persekitaran kampus yang indah, atau semua aktiviti yang boleh menyumbang kepada transformasi peribadi anda - dan anda mungkin mendapati ia adalah tempat yang sesuai untuk anda. Selamat Datang!

Peluang Pendidikan yang Sama

Ia adalah dasar Kolej New England untuk mentadbir semua program pendidikan dan perkhidmatan sokongan dan faedah yang berkaitan dengan cara yang tidak mendiskriminasi kerana bangsa atau calon pelajar bangsa, warna, agama, seks, orientasi seksual, umur, asal negara, fizikal atau mental kecacatan, atau ciri-ciri lain yang tidak boleh menjadi asas untuk penyediaan program atau perkhidmatan tersebut. Selanjutnya, setiap kawasan di dalam institusi ini akan menggalakkan penggunaan pelajar minoriti dan wanita untuk menghapuskan kesan-kesan dari sebarang diskriminasi masa lalu dalam peruntukan perkhidmatan pendidikan dan berkaitan dan untuk mewujudkan prosedur yang akan memberi jaminan yang sama dan akses yang sama kepada kemudahan dan faedah pendidikan kepada semua pelajar seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC Sekilas

Kampus : Henniker, New Hampshire adalah 15 minit dari ibukota negara (Concord, NH), 30 minit dari bandar terbesar (Manchester, NH), dan 90 minit dari Boston.Classrooms, ruang pertemuan, dan dewan kediaman berkongsi sekeliling keindahan kampus 220 hektar dan Sungai Contoocook.

Program-program : 37 program ijazah Sarjana, 12 program ijazah Sarjana, dan satu program ijazah Kedoktoran disampaikan dalam tradisi seni liberal, dan dengan penekanan pada pembelajaran pengalaman, oleh fakulti yang berdedikasi dan dicapai.

Pelajar : Kira-kira 1,000 pelajar di kampus dan 900 pelajar siswazah dalam talian, dan 900 pelajar siswazah dari seluruh dunia menghadiri Kolej New England. Pengalaman NEC adalah kerjasama dan sokongan. Sangat pelbagai, lebih satu pertiga daripada pelajar NEC mengenal pasti diri sebagai pelajar warna.

Aktiviti-aktiviti : 18 sukan universiti, pelbagai sukan intramural, dan lebih daripada 40 kelab dan organisasi dari semua jenis, bersama-sama dengan jadual aktiviti tanpa henti dan acara yang tidak berkesudahan menjadikannya mudah seperti anda berada di NEC. Menjadi sebahagian daripada Pilgrim Nation!

Latihan Magang : Pelajar NEC telah mendapat manfaat daripada lebih 1,000 peluang latihan, akses berterusan ke pengalaman dunia nyata, dan latihan secara langsung melalui kerjasama aktif dengan rakan industri dan perkhidmatan kaunseling kerjaya.

Misi & Visi

Kenyataan Misi

Kolej New England adalah komuniti pembelajaran yang kreatif dan menyokong yang mencabar individu untuk mengubah diri mereka dan dunia mereka.

Pernyataan wawasan

Kolej New England akan menjadi kolej swasta yang paling dihormati dan dicari di New Hampshire, yang terkenal dengan program akademiknya yang inovatif dan sebagai pemimpin dalam pendidikan pengalaman.

Lokasi

  • Henniker

    98 Bridge Street, 03242, Henniker

  • USA Online

    USA Online, Amerika Syarikat

    Soalan