Keystone logo
Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

pengenalan

Di NEIU , NEIU semangat anda.

Northeastern Illinois University adalah salah satu universiti yang paling pelbagai di Amerika Syarikat dengan komuniti yang disambut lebih daripada 7,000 pelajar. Kelas kecil bermaksud anda akan bekerjasama rapat dengan fakulti cemerlang kami yang akan membantu anda menemui dan mengembangkan idea yang akan membentuk masa depan. Anda akan belajar berfikir secara kritis, menyesuaikan diri dengan perubahan, menyelesaikan masalah, dan menjadi pemimpin dalam bidang yang anda pilih — kualiti yang diinginkan oleh majikan.

134919_AA-honors-students-11.jpg

Kampus Utama seluas 67 ekar Northeastern terletak di komuniti kediaman yang selamat di Northwest Side of Chicago, Illinois.

Sebagai salah satu bandar besar di dunia, Chicago adalah lokasi utama untuk perniagaan, teknologi, seni, makanan, seni bina dan sukan.

134922_download-9.jpg

Kepelbagaian Chicago tercermin di kedai-kedai dan restoran yang hanya berjalan kaki dari NEIU sehingga anda tidak akan jauh dari makanan dan barang-barang lain yang biasa anda gunakan di rumah. Northeastern menawarkan kepada pelajar yang terbaik dari kedua dunia — akses ke semua yang ditawarkan Chicago dan mundur dari hiruk pikuknya.

Universiti kami Sekilas

140592_about_graphicsFall20-02.png

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Chicago

    5500 N. St. Louis Ave. Chicago, IL 60625, 60625, Chicago

Soalan