Keystone logo
Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

pengenalan

Murdoch University Dubai ialah kampus cawangan Universiti Murdoch, salah satu universiti penyelidikan yang sedang berkembang pesat di Australia, yang berpusat di Perth, Australia Barat. Ditubuhkan pada tahun 2007 di Dubai International Academic City, kami berpindah ke tengah-tengah Dubai Knowledge Park yang mengagumkan pada Mei 2020. Kampus baharu kami yang dibina khas di Dubai Knowledge Park, seluas 2500 meter persegi di atas dua tingkat, adalah dua kali lebih besar daripada kami bekas rumah. Ia menampilkan kemudahan bertaraf dunia, termasuk makmal keselamatan siber berdedikasi dengan sistem tersuai dan perabot berfokuskan pendidikan serta ruang pecah 'touchdown' untuk menggalakkan persekitaran pengajaran dan pembelajaran kolaboratif.

Kampus ini dilesenkan oleh pengawal selia Kerajaan Dubai, Pihak Berkuasa Pengetahuan dan Pembangunan Manusia (KHDA). Ia juga dikawal selia dari Australia oleh agensi jaminan kualiti dan kawal selia kebangsaan kerajaan Australia untuk pendidikan tinggi, Agensi Kualiti dan Standard Pendidikan Tertiary (TEQSA). Pengawasan peringkat kerajaan berganda ini memastikan anda mendapat pendidikan antarabangsa berkualiti tinggi.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Dubai

    Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road, , Dubai

Soalan